≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa Marakane stiže poziv za Arenu: Delije na svakoj stolici ostavili važnu poruku navijačima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nadaju se crveno-beli da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta, baš kao i "Štark Arena" sutra

  • 3
Navijači Crvene zvezde Delije Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19.00 časova u "Štark Areni" igraju meč prvog kola Evrolige, a protivnik će im biti ekipa francuskog Asvela iz Vilerbana.

Dan pre, njihove kolege iz fudbalskog kluba igraju takođe podjednako važan meč protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona. Očekuje se pun stadion.

Kao i puna Arena. Sve ulaznice su uveliko rasprodate, a sa stadiona "Rajko Mitić" stigao je poziv svim simpatizerima da ne propuste sutrašnji meč sa Asvelom.

Poruka, Delije Foto: Telegraf.rs

Na svakoj od stolica ostavljena je posebna poruka navijačima.

- Sutra u Areni od 19 časova naši košarkaši startuju u Evroligi. Imamo mnogo motiva da podržimo Zvezdu u borbi za Top 8. Bitno je da startujemo pobedom, a preduslov za to je puna Arena zvezdaša. Svi u Arenu!!! Zvezda - Asvel, četvrtak od 19 časova - piše u poruci na ovom papiriću.

Igrajte Telegraf Mozzart Fantazi Evroligu i osvojite vredne nagrade.

Telegraf je u saradnji sa kompanijama Mozzart i Viva Travel obezbedio vredne nagrade za najbolje takmičare i poznavaoce sporta pod obručima. Ono što je bitno kada kreirate tim: "744A20A4" je kod koji je potrebno da unesete (bez znakova navoda).

Za prva tri mesta na kraju takmičenja biće obezbeđena fantastična letovanja, a tokom samog takmičenja čekaju vas mnogobrojna iznenađenja!

Kako se registrovati i priključiti Telegraf Mozzart Evroliga Fantasiju?

Proces registracije je vrlo prost i jednostavan. Ono što je neophodno da uradite jeste da posetite zvanični sajt takmičenja i uđete u kategoriju Fantasy, što možete učiniti i klikom na sledeći link. Nakon toga će vam se pojaviti ekran na kojem je potrebno da kliknete da dugme Create Team i da započnete svoju avanturu.

Ukoliko već od ranijih sezona imate nalog, novi prozor zatražiće od vas da se ulogujete, a ako nemate, potrebno je da unesete neke osnovne podatke i da potvrdite svoj odabir, nakon čega ćete biti preusmereni na glavnu stranicu gde ćete kreirati svoj tim.

Potrebno je da u okviru planiranog budžeta od 100 jedinica izaberete svoju startnu petorku i još pet rezervnih igrača zajedno sa trenerom. Naravno, ne vredi svaki košarkaš jednak broj jedinica, tako da ćete morati dobro da kalkulišete kako biste napravili pravi odabir!

Ono što je dobra vest jeste da možete da napravite čak tri različita tima i da sa njima učestvujete u Telegraf Mozzart Fantasiju Evrolige. To znači i tri puta veću šansu za dobitak na kraju takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Ivanović pred Asvel: "Neće nas zavrati! Za nas najteža i najopasnija utakmica, samo da ne izgorimo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja licno

    4. oktobar 2023 | 20:19

    Sto pozivaju na basket?? jel treba da se poziva ,,rasprodata arena,,??

  • Vojkan

    4. oktobar 2023 | 20:48

    Nije mi jasan poziv da se dodje u arenu a prodato 20.000 karata?

  • Dule

    5. oktobar 2023 | 09:11

    SAMO NAPRED ZVEZDO zgazi ih sve ⭐⭐⭐⭐⭐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA