Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Simonović o srdačnom pozdravu sa Borišom Simanićem i o tome koliko mu je drago što je Novak bio u Areni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je Marko srećan zbog pobede

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde demolirali su Asvel u 1. kolu Evrolige pred domaćim navijačima, tako da su na sjajan način započeli novu sezonu - 94:73.

Prvotimac kluba, Marko Simonović potvrdio je da je prezadovoljan učinjenim večeras u Areni. Imao je sjajno veče.

- Stvarno vrhunski početak za nas, presrećan sam kako smo otvorili i završili meč. Neverovatna podrška, hvala navijačima, nadam se da će dolaziti i nastaviti da nas podržavaju.

Bio je ovo novi doživljaj za Marka.

- Zadovoljan sam. Ovo je nešto novo za mene, posebno nakon što sam se vratio iz Amerike. Trudio sam se da se fokusiram na sve detalje šta trener traži od mene, zadovoljstvo je igrati pred ovakvim navijačima, oni nam daju vetar u leđa, večeras smo imali sjajno šutersko veče, nadam se da ćemo ih ponavljati.

Navijače je posebno pohvalio.

- Očekivao sam ovakvu atmosferu. Kada sam ušao na teren, bukvalno sam se naježio. Hvala navijačima, pozivam ih da dođu u što većem broju. Nadam se što boljim rezultatima u budućnosti.

Bilo je tu i srdačnog pozdrava sa Borišom Simanićem.

- Boriša je moj veliki prijatelj, bivši saigrač, igrali smo zajedno u Megi. U Manili sam bio kada sam saznao šta se desilo, bilo mi je žao, nadao sam se da će biti okej. Rekao mi je da je sve kako treba, da se oporavlja i da će biti dobro. 

A i poruka povodom toga što je Novak Đoković bio u Areni.

- Tu nemam šta da kažem, kada Novak Đoković dođe da vas podržava, pogotovo za nas domaće, kada znamo koliko voli Zvezdu i da je bodri... Stvarno super!

(Telegraf.rs)

Video: Adam Hanga posle debija za Zvezdu u Evroligi, bio je presrećan zbog pobede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA