≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Asvel slavio posle Zvezde, a pred meč sa Partizanom u Francuskoj: Tim iz Vilerbana dobio Nansi sa 25 razlike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naš Luka Cerovina nije imao poenterski učinak

  • 0
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Asvela "trgli" su se posle dva veoma neprijatna poraza u samo dva dana, pa su ovog vikenda u 6. kolu šampionata Francuske na domaćem terenu pokazali mišiće protiv Nansija za koji između ostalog nastupa i naš Luka Cerovina - 89:64.

Podsetimo, Asvel je prethodno tokom sedmice izgubio od San Kentana na gostovanju sa 20 poena razlike u domaćem prvenstvu (71:91), pre nego što je doživeo još jedan težak udarac na otvaranju Evrolige od Crvene zvezde u "Štark Areni" (73:94).

Ovoga puta problema nije bilo. Iako je Nansi došao u Vilerban sa dve vezane pobede i to nad Parizom i Dižonom, danas nisu ličili na sebe, pa je domaćin već tokom prve četvrtine stekao dvocifrenu prednost, koju je potom duplirao u trećoj deonici. Zanimljivo i prvi i treći kvartal rešen je identičnim rezultatom 29:17.

Ovo je inače bio poslednji meč Asvela pred gostovanje Partizana u Francuskoj u četvrtak, tako da ovaj tim "osokoljen" dočekuje crno-bele.

U domaćem timu gledali smo dobre partije Frenka Džeksona sa 20 poena, dok su dvocifreni bili još Paris Li i Majk Skot sa po 11, odnosno Timoti Luvavu-Kabaro sa 10 poena.

Kod poraženih, naš Luka Cerovina bio je na terenu oko šest minuta, ali bez učinka, pošto je promašio jednom za dva i jednom za tri poena.

(Telegraf.rs)

Video: Topić nokautiran na meču sa Borcem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA