Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan poslao poruku svojim navijačima: "Vređanja ostavite po strani..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Apeluje se na fer i sportsko navijanje

  • 3
KK Partizan - KK Mornar Foto: aba-liga.com/ j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Partizan je na svom zvaničnom sajtu uputio apel svojim navijačima uoči prvih velikih utakmica koje ekipa očekuje u novoj sezoni na domaćem parketu.

Crno-beli će krajem meseca odigrati i dva večita derbija u Evroligi i ABA ligi i to je bio jedan od povoda da se obrate svojim navijačima.

Poruku kluba prenosimo u celosti.

KK Partizan Mozzart Bet u susret prvim velikim utakmicama na domaćem i na gostujućim terenima upućuje novi apel navijačima da svu svoju energiju usmere na ljubav prema crno-belima i da vređanje bilo koga ostave po strani. Već krajem meseca, očekuju nas dva derbija protiv gradskog rivala, a pre toga veliki mečevi protiv Barselone i klasik regiona protiv Cibone.

"Sva ta vređanja su zaista mučna. Ružno je samo ih i slušati, a kamoli osećati nelagodu jer one konkretno dolaze od navijača koji nama pružaju podršku. Partizan je nebrojeno puta apelovao i to čini ponovo, da se niko ne vređa. Protivnici, funkcioneri, državni zvaničnici, sudije... To nije huk koji želimo u našoj dvorani ili sa tribine na kojoj se nalaze naši navijači. Želimo da osetimo samo ono što se većim delom vremena i emituje sa tribina - Ljubav prema Partizanu", poručio je predsednik Partizana Mozzart Bet, Ostoja Mijailović.

Na ovu temu govorili su i Željko Obradović i Aleksa Avramović, a njihove izjave možete videti ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Avramović posle sjajne partije, ali i poraza od Makabija u Tel Avivu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA