Vreme čitanja: oko 1 min.

Avramović upozorava pred Asvel: "To može da nas omete, ali sve zavisi od nas"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski bek oprezan pred naredni meč u Evroligi

  • 0
Aleksa Avramović Foto: MN Press/Marko Metlaš

Košarkaši Partizana idu na noge Asvelu u četvrtak 12. oktobra, kako bi odigrali meč drugog kola Evrolige i pokušali da stanu na pobednički kolosek.

Partizan je u prvom meču poražen od Makabija rezultatom 96:81, dok je Asvel izgubio u Beogradu od Zvezde rezultatom 94:73.

- Posle teškog poraza od Makabija, bila je odlična reakcija protiv Krke. Ona će biti ozbiljan protivnik svakome u Novom Mestu, ali jednostavno ne možemo da poredimo sa evroligaškom ekipom koja je godinama igra na visokom nivou u francuskom prvenstvu i Evroligi. Dobar su tim, oporavio se Žofri Lovernj i pojačali su se dobrim igračima, ali mi smo povećali intenzitet treninga i stvarno izgledamo bolje. Nadam se da će sve zavisiti od nas i da ćemo imati potrebnu koncentraciju, kao i agresivnost u oba pravca - istakao je Avramović.

Srebrni reprezentativac je podsetio da Asvel uvek igra pred punom dvoranom.

- Njihova hala jeste uvek puna, ali nije to nešto što može da nas omete. Atmofera nije kao u ovom delu Evrope. Zavisimo od nas samih, prošle godine je bila dobra utakmica. Mi smo se i tada uigravali, kao i sada. Uz dobar pristup, mislim da ćemo imati velike šanse da pobedimo - zaključio je Avramović.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović u Tel Avivu analizirao detalje poraza od Makabija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA