Vreme čitanja: oko 1 min.

Lovernj emotivan pred duel sa Partizanom: "Svi znaju šta mi taj klub znači, ali u četvrtak..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle dugo vremena Lovernj će imati priliku da zaigra protiv crno-belih

  • 1
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana biće ugošćeni od strane Asvela, sa kojima će odigrati meč drugog kola Evrolige 12. oktobra.

Pred utakmicu, Žofri Lovernj, je za Mozzart Sport dao izjavu iznevši očekivanja i osećanja pred ovaj meč. Lovernj veruje da će duel biti težak na mnogo različitih načina, ali ostaće maksimalno profesionalan.

- Nije baš moralo tako da bude, ali to je košarka. Emocija će biti, tu nema dileme. Svi znaju šta osećam kada neko pomene Partizan, šta je taj klub uradio za mene, poznata je i moja ljubav prema Srbiji, ali u četvrtak, kao profesionalni košarkaš, pokušaću da ostavim emocije po strani. Da li ću uspeti... a-ha-ha-ha, videćemo - ističe Lovernj.

Francuski centar je postao prvi strani kapiten u istoriji Partizana, što je svojevremeno zaslužio, ne samo fantastičnim igrama, već i velikim zalaganjem i ljubavlju koju je dao navijačima i klubu.

- Biće čudno, ponekad pomislim da sam juče igrao za Partizan, a već je prošlo toliko godina. Pričali smo već o tome, ništa se nije promenilo. Znam samo da će biti teška utakmica i da će Partizan sa Obradovićem dati sve od sebe da pokuša da nas pobedi - nastavio je bivši kapiten crno-belih.

Prokomentarisao je i tim Zvezde od kojeg su izgubili u prvom kolu i to najvećom razlikom u odnosu na sve ostale mečeve.

- Ozbiljna ekipa. Jaka ekipa, baš jaka. Pokazali su da imaju kvalitetne igrače na svim pozicijama. Nemam šta tu previše da dodam. Pobedili su nas sasvim zasluženo i na tome moram da im čestitam - dodao je Lovernj.

(Telegraf.rs)

Video: Žofri Lovernj otkrio: Vratio bih se u Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA