Vreme čitanja: oko 1 min.

Davidovac se našalio na račun Rokasa Gedraitisa, pa otkrio kakav je osećaj zbog 1. mesta u Evroligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reprezentativac Srbije ističe da crveno-beli idu na pobedu u Kaunasu

  • 1

Dejan Davidovac će u drugom kolu Evrolige imati priliku da u novom mandatu debituje za crveno-bele u elitnom takmičenju, pošto u prvom kolu nije igrao protiv Avela.

Reprezentativac Srbije ističe da njegovu ekipu čeka težak rival protiv Žalgirisa u petak od 19.00, koji ima veliku podršku navijača, ali da crveno-beli idu na pobedu.

- Igramo protiv dobre ekipe koja je dugo zajedno, fizički su mnogo dominantni, igrali smo nedavno sa njima na Kipru, očekujem fizički pre svega zahtevnu utakmicu. Očekujem, idemo spremni, mislim da smo u dobrom ritmu, znamo da imaju veliku podršku svojih navijača. Idemo da pobedimo utakmicu, idemo spremni, daćemo sve od sebe, pa ćemo videti - rekao je Davidovac, koga su novinari pitali kakav je osećaj videti Zvezdu prvu na tabeli Evrolige.

- Dobar osećaj, nadam se da će tako biti do kraja.

Koliko može da vam znači Gedraitis, on je rekao da nikada nije dobio Žalgiris u gostima kad je igrao sa drugim timovima, može li da pomogne sada da se to promeni?

- Može da nam pomogne, igra dobro, dobar je igrač, zna kako se igra protiv njih. Mada nikad nije dobio, očigledno pa ne zna - našalio se Davidovac uz osmeh i dodao:

- Nadam se da će to sada da se promeni. 

Istakao je Davidovac i da je ekipi značilo što je u pripremnom periodu igrala protiv Žalgirisa na Kiru.

- Svaka nam je značila, pogotovo na tom turniru, i utakmica protiv njih. Fizički su dominantni, dobro se poznaju, u principu jedna dobra ekipa - zaključio je Davidovac.

(Telegraf.rs)

Video: Rokas Giedratis blista posle fenomenalne partije u Areni na otvaranju Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volim crno bele

    11. oktobar 2023 | 12:21

    Tu ste sad i ko zna kad.Najpre vise nikad!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA