Vreme čitanja: oko 2 min.

Marko Simonović pred Žalgiris: "Tek ćemo igrati dobru košarku, saigrači mi veruju i to mi prija"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marko Simonović veruje u nastavak dobrih igara

  • 0
KK Crvena zvezda trening pred Žalgiris Foto: Telegraf.rs

Crvena zvezda će za naredno kolo Evrolige otputovati u Litvaniju na meč sa Žalgirisom, koji se igra 13. oktobra sa početkom od 19 časova.

Marko Simonović je jedan od najboljih igrača prvog kola Evrolige, najavljuje težak meč protiv prvaka Litvanije.

- Očekuje nas jedna teška utakmica, pogotovo što Žalgiris igra čvrsto, to je ekipa koja već drugu godinu za redom igra gotovo u istom sastavu. Promenili su minimalni broj igrača, tako da imaju iste principe kao prošle godine, što je jedan veliki plus za njih. Mi smo posle utakmice sa Cedevita Olimpijom imali dva treninga, hteli smo da se odmorimo i pripremimo meč što je bolje moguće. Danas imamo poslednji trening pred put, imaćemo trening tamo i u petak nas očekuje meč protiv Žalgirisa - počinje jedan od najboljih pojedinaca Zvezde sa meča protiv Asvela.

Dobro je krenuo sezonu i ističe kako bu voleo da nastavi u istom ritmu.

- Voleo bih da nastavim u tom ritmu. Ta utakmica je bila dobra za mene i za tim. Trudićemo se da nastavimo u tom ritmu, nadam se da ćemo nastaviti dobro kao tim. Ja ću nastojati da dam svoj maksimum u svakoj utakmici. Mislim da funkcionišemo dobro, vidi se da funkcionišemo bolje nego na pripremnim utakmicama, trebalo nam je malo vremena, ali mislim da će i naredne utakmice pokazati da smo dobar tim - nastavlja Simonović.

Centar Zvezde smatra da ovo nije najbolje izdanje crveno-belih i da ekipa ima još detalja na kojima treba da radi.

- Igramo stvarno dobro, ali ima dosta stvari na kojima trebamo da radimo, pogotovo tih defanzivnih stvari, tako da trebamo da se fokusiramo na te stvari koje on traži od nas, pa će sve doći vremenom - dodaje crnogorski internacionalac.

Ističe kako su ga igrači dobro prihvatili i da kako očekuje da se tako nastavi.

- Osećam se super, pogotovo kada igram ovako dobro. Saigrači su me prihvatili dobro, imam super odnos sa saigračima i nadam se da će tako nastaviti, pa da će se to preneti na teren kao do sada - zaključuje centar Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Davidovac otkrio šta misli o tome da je ovo najbolji tim Zvezde ikada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA