≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanović iskren posle Žalgirisa: "Ovo je signal da nismo dobri i da treba da popravimo igru"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viđena je repriza meča odigranog u Kaunasu prošle godine

  • 13
Duško Ivanović Foto: KK Žalgiris Kaunas / Youtube / Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su posle velike drame na gostovanju od Žalgirisa u Kaunasu 79:74 u meču drugog kola Evrolige.

Posle meča, trener crveno-belih analizirao je igru i poraz svog tima.

- Čestitam Žalgirisu. Počekli su i završili sa visokim intenzitetom. Igrali su dobro. Mi smo krenuli meko, a završili smo skoro kako smo i počeli. To je bio problem. Oni su dodavali loptu odlično, imali su dobre šuteve za tri poena i došli su do prednosti - istakao je Ivanović i dodao:

- Žalgiris nije menjao nista. Oni su igrali kao i u Bolonji. Mi smo imali problem da damo lake koševe i sa Ulanovasom. On je napravio razliku u ovom meču.

Potom, usledila su pitanja o litvanskom košarkašu u redovima Zvezde, Rokasu Giedraitisu.

- Sezona je duga. Znam jako dobro Rokasa. On je profesionalac i igra dobro odbranu i napad. I on i napad moraju da snapreduju. Ovo je signal. Prvu utakmicu smo dobili lako. Ali, ovo je signal da nismo dobri u ovom momentu i da treba da unapredimo našu igru. Želeo sam da dođe u Zvezdu jer ga znam, sviđa mi se. znam šta može da nam da u svakom momentu - zaključio je Ivanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nd

    13. oktobar 2023 | 21:23

    Ovo je signal da ti odeš igraš zastarelu kosarku

  • baki

    13. oktobar 2023 | 21:35

    Kasno reagujes treneru kad uzimas tajm aut, los odabir petorke zadnjih pet minuta, Nemanja Nedovic ocaj zivi po svakom pitanju, ne zivi se godinu dana od trojke date Partizanu u zadnjoj sekundi...pogledajte mu statistiku i broj potrosenih suteva za tri poena...

  • Pat

    13. oktobar 2023 | 21:30

    Ovo je signal da ti nisi sposoban valjano da vodis ekipu koga god ti doveli. A gori su od tebe oni koji su se lozili na pobede u prijateljskim utakmicama i protiv neadekvatnih(slabih) protivnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA