≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvorena nova prodavnica Partizana: Sve je tu, a navijači i košarkaši su oduševljeni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novo mesto za sve crno-bele u centru Beograda

  • 6

U prisustvu predstavnika kluba, bivših košarkaša i gostiju, svečano je otvorena nova i moderna prodavnica KK Partizan u ulici Kralja Milana u kojoj će navijači moći da kupe proizvode svog omiljenog kluba.

Na samom početku, prisutnima se obratio PR crno-belih, Ivan Ivaković i poželeo dobrodošlicu na svečano otvaranje, a onda je reč prepustio direktoru kluba, Dule Karavesoviću.

- Dobar dan svima, hvala što ste došli. Otvaranje šopa je velika stvar i nova etapa za naš klub. Šop je veći, luksuzniji, moderniji sa više asortimana, što je u skladu sa razvojem kluba. Nastavićemo da donosimo nove stvar i potruditi da ispravimo neke nedostatke i ispratimo sve što nas čeka - rekao je on.

Potom, okupljenima se obratio i prvotimac Partizana, Danilo Anđušić:

- Sjano je da se otvori ovako neka radnja. Izgleda fantastično. Drago mi je da će naši navijači imati još jedno mesto gde će moći da kupuju razne rekvizite i nose na utakmice da nas podržavaju, kao i do sada. Sjajno je da imamo ovakvo mesto.

Prvi naredni meč je blizu, i to, protiv Barselone.

- Dobar tajming za otvaranje radnje. Prva utakmica, pred našim navijačima, dolazi Barselona. Sigurno je da će biti sjajno. Verujem da ćemo ispuniti halu do poslednjeg mesta. Jedva čekamo tu utakmicu na domaćem terenu. Sigurno je da će biti zanimljivo i nadam se da ćemo uživati i radovati se pobedi.

- Našim navijačima ne treba puno govoriti. Oni znaju šta treba da rade i uvek su uz nas. Da nastave da nas bodre kao i do sada, a sada imaju još jedmno moesto gde mogu da nađu razne stvari koje ih povezuju sa nama.

Video: :Anđušić oduševljen novom prodavnicom košarkaškog kluba, imao je i posebnu poruku za navijače

Da podsetimo, posle poraza od Makabija na gostovanju, kao i pobede protiv Asvela, košarkaši Partizana igraju prvi meč u Areni pred domaćim navijačima, i to, od 18.30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    15. oktobar 2023 | 15:34

    Što dalje ta sekta od Srbije .

  • GP

    15. oktobar 2023 | 15:31

    Kada će u Zagrebu da se otvori prodavnica srpskog naroda i kluba???????? NIKADA

  • Lakirana cipelica

    15. oktobar 2023 | 15:29

    Daleko će mo da doguramo , jedino još u Albaniji i Srbiji postoji klub partizan. NIGDE VIŠE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA