≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan nastavio po starom: Krcata Arena dočekuje Barselonu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli u dobrom raspoloženju dočekuju utakmicu

  • 5
Navijači Partizana Grobari Foto: Marko Jovanović

Prvu domaću utakmicu košarkaši Partizana odigraće u utorak sa početkom od 18:30, a gost u "Štark Areni" biće Barselona.

Željko Obradović je uspeo da posloži karte proteklih desetak dana, pa je ekipa upisala tri vrlo ubedljive pobede, od kojih je jedna upisana i u najjačem košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu, protiv Asvela u Vilerbanu.

Bio je to najbolji odgovor na slabo izdanje u Tel Avivu protiv Makabija, a navijači su prepoznali trenutak i protiv Katalonaca će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Pristalice kluba su evidentno željne Evrolige, što se odrazilo na to da kontigent karata koji se pored sezonskih ulaznica našao u slobodnoj prodaji jednostavno plane.

Barselona je u proteklih sedam duela svako put pobedila u okršaju sa Partizanom, pa će domaćin imati i dodatni motiv da taj niz prekine.

(Telegraf.rs)

Video: Zek Ledej: Veliki srpski narod, to su moja braća i sestre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan Grobari Jug 1945.

    17. oktobar 2023 | 10:37

    -Pitali bi predsednika KK Partizan i direktora Savica, sta je sa pojacanjima i kuda ovo sve vodi Evroliga je pocela kao i Aba liga, dali je zabranjeno da klub dovede jos 2 igraca ili sta se tu desava u cemu je ovde problem, predsednik je izjavio da dolazi najbolji i glavni igrac sta se sad dogadja po tom pitanju jeli, ili cemo kao prosle sezone da igramo sa 12 igraca u rotaciji bezobzira na povrede, jucer je izasla vest da je doso Terens Ros i da je u Beogradu sta je sa tim igracem i dali dolazi u klub, koliko vidimo i jasno nam je sve Mijailovic dosta laze po pitanju pojacanja ili radi kako mu se kaze, ili radi kako mu se kaze dok jedan klub doveo 9 igraca za 2 dana i ukupno imaju 17 igraca na raspolaganju, ovde nista ne pije vodu Panter Naneli Ledej Smailagic Avramovic sami igraju bukvalno, jer od Doziera Kaminskog nema nista niti od Ponitke protiv Makabija nigde ga nije bilo bukvalno, ocigledno da ce Partizan ove sezone igrati bez pleja i petice jer nesme da bude sampion.

  • Djole

    17. oktobar 2023 | 10:09

    Bio protiv Mornara. Nema navijanja nikakvog. Sve pozeri. Tako da by by

  • obavesteni

    17. oktobar 2023 | 09:07

    Jel to kao i onih satro 16 hiljada sezonskih? Kao porez i prikipljanje love za isti? Pa se od toga isplacuju plate igracima. Gde su juniori kluba? Msm ne igraju srpsku vec bgd ligu pa da vidimo izvestaj iz Borce Ovce gde se vec igralo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA