Vreme čitanja: oko 2 min.

Avramović i Kaminski složni: "Fokus na Olimpijakosu, nema mesta za tugovanje"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Partizan je sinoć u Beogradu poražen od Barselone 92:83, dok će "crno-beli" sutra gostovati šampionu Grčke

  • 5
KK Partizan - KK Barselona Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je danas da "crno-beli" imaju kvalitet da pobede Olimpijakos u četvrtom kolu Evrolige.

Partizan je sinoć u Beogradu poražen od Barselone 92:83, dok će "crno-beli" sutra gostovati šampionu Grčke.

- Olimpijakos je sinoć odigrao slabu utakmicu, pošto ih je Armani sveo na 53 poena. Verujem da će izaći protiv nas mnogo motivisaniji. Na nama je da napravimo iskorak i pokušamo da ispravimo greške iz utakmice sa Barselonom. Imamo sigurno kvalitet da pobedimo Olimpijakos. Odlučivaće sitni detalji, kao što su i juče odlučivali. Mislim da ćemo biti fokusirani i spremni da odradimo to na pravi način - rekao je Avramović na konferenciji za medije.

On je istakao da ne sumnja u sebe i svoje saigrače.

- Imamo sposobnost da igramo dobru odbranu. Olimpijakos, kao i sve grčke ekipe igraju tvrdo i čvrsto na mali broj poena. Moramo pre svega da zaustavimo Nikolu Milutinova, a onda i Tomasa Vokapa, Najdžela Vilijams-Gosa... Imaju zaista dubok roster, ali i mi imamo sjajne igrače. Ulazimo polako u tu prepoznatljivu formu i nadam se da će već od Olimpijakosa biti na dobrom nivou - dodao je košarkaš Partizana.

Avramović se još jednom osvrnuo na poraz od Barselone.

- Barselona je odigrala dobru utakmicu, promenio bih to što su nas tukli više nego mi njih na domaćem terenu. Izgubili smo pred našim navijačima, ali nema mesta za tugovanje. Prošle godine smo lošije krenuli u Evroligi, imali probleme posebno u novembru, decembru. I tad smo se skupili i sad mislim da imamo odličnu hemiju van terena - izjavio je Avramović.

KK Partizan - KK Barselona Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Partizana Frenk Kaminski izjavio je da "crno-beli" moraju da pokušaju da pobede Olimpijakos.

- Fokus je na Olimpijakosu, ovo je velika utakmica za nas, moramo da odemo tamo i pokušamo da pobedimo. Važno je da se saberemo i budemo spremni. Sledeća utakmica je sve, pošto nema gledanja unazad. Teško je obrisati sećanja, ali to je ono što nekako mora da se uradi. Moramo da se spremimo za sledećeg rivala, da ispravimo ono što nismo radili dobro protiv Barselone i da uradimo dobar posao i odigramo dobru utakmicu sa Olimpijakosom - naveo je Kaminski.

On je istakao da očekuje žestoke duele sa centrom Olimpijakosa Nikolom Milutinovom.

- Znam da je Milutinov veoma dobar igrač, da je tu dugo vremena. Biće veliki izazov za nas. Ali mi imamo tri dobra centra u timu, biće dobro - zaključio je Kaminski.

(Telegraf.rs)

Video: "Ovde možeš da udaraš...":Kaminski otkrio koja je najveća prednost u Evroligi u odnosu na NBA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Južna tribina

    18. oktobar 2023 | 14:38

    Igrate sve lošije i lošije ! O kakvoj hemiji ti pričaš kada se vidi iz aviona kako funkcioniše te !!!!!

  • Луцијано

    18. oktobar 2023 | 16:37

    Real..barselona..valensija..baskonija..bajern..monako..efes..fenerbahce..virtus..milano..olimpijakos 11 timova su bolji od partizana ..ledej i panter su skenirani snimljeni i nema im vise prostora dovedeni kaminski douzer jaramaz ponitka nisu ni na nivou Aaba lige ..avramovic digao nos posle reprezentacije kao da je bog ..ostali su nebitni nije doveden ni jedan TOP IGRAC HTELI SU MIROTICA DRZAVA NEDA I TASKA . Klub je stao na noge grobari su se odazvali masovno klub nije nagradio jednim top igracem a uvek smo imali u istoriju jos ovo sa kartama

  • Srle

    18. oktobar 2023 | 15:06

    Nenate nikakav tin prevareni navijači pokupovali karte užas šta gledati..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA