Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedović posle poraza Zvezde od Monaka: "Moramo da se saberemo što pre"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislim da svako od nas treba prvo individualno da izanalizira ovu utakmicu jer će nam to najviše pomoći da odigramo kako treba"

  • 4
Crvena zvezda - Monako, Nemanja Nedović Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Poraz Crvene zvezde od Monaka je drugi uzastopni za Crvenu zvezdu u Evroligi. Ispustio je domaći tim solidnu zalihu u finišu pa su Kneževi upisali bitnu pobedu (82:76)

Posle utakmice medijima se obratio Nemanja Nedović, drugi najefikasniji košarkaš tima sa 15 poena. Na prvom mestu je istakao da tim u mora da preuzme više odgovornosti.

- Presudila je poslednja četvrtina gde smo nedopustivo igrali, nismo dovoljno cenili loptu, nismo dovoljno cenili trud koj ismo uložili da uopšte budemo u egalu i neke ključne lopte gde smo mogli da prelomimo utakmicu su otišle ne znam ni ja gde... Tako da, više odgovornosti, treba više da cenimo sve što radimo i to je to.

- Sad je vruća glava i moguće da je svako video utakmicu na neki svoj način. Falilo je sve, falilo je pre svega to što nismo cenili loptu, nismo dolazili u dobre pozicije i kada treba da se završi nismo završavali, bacili smo loptu u bunar.

Posle njegove trojke Zvezda je u momentu imala protivnika u rukama, ali je sve to palo u vodu.

- Mogli smo u tom trenutku da prelomimo utakmicu, pogodili su onu tešku trojku na isteku napada. Što pre da se saberemo, da budemo na istoj talasnoj dužini, istom nivou energije, jer je to jedini način.

Crveno-beli u petak gostuju Virtusu, a Nedović ističe da svaki igrač mora da izanalizira šta se dogodilo protiv Monaka.

- Utakmice idu kao na traci. Oni su dobili Monako 30 razlike u Monaku, dovoljno govori o njihovoj snazi. Mislim da svako od nas treba prvo individualno da izanalizira ovu utakmicu jer će nam to najviše pomoći da odigramo kako treba - rekao je Nemanja Nedović.

(Telegraf.rs)

Video: Nedović posle meča sa Žalgirisom: "Ovo je možda najzahtevnija utakmica tokom sezone"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    19. oktobar 2023 | 08:08

    Nesto mi je trulo u odnosima medju igracima, Nejpir kad izlazi iz igre ode preko reklama a ne pored saigraca da se pozdravi. Teodosic, Nedovic i Nejpir medju njima izgleda nesto nestima. Teodosic neslusa trenera, mnogo njih hoce da budu glavni. Njima treba crveni Obradovic da ih smiri

  • Aca

    19. oktobar 2023 | 12:19

    A jesu li sudije opet promenile kriterijum

  • nibrS

    19. oktobar 2023 | 10:12

    Kakvo je bilo suđenje Nemanja ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA