≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraj: Duško Ivanović više nije trener Crvene zvezde!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred dva večita derbija sa Partizanom, crveno-beli su se rastali od svog šefa struke

  • 53
Duško Ivanović, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Crvena zvezda je presekla i to pred dva veoma važna večita derbija protiv Partizana u Evroligi i ABA ligi - Duško Ivanović više nije trener kluba sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli rešili su da se rastanu od stručnjaka koji je došao u Zvezdu u novembru 2022. godine, a koji je na klupi proveo oko godinu dana.

Za to vreme, Zvezda je poražena u finalu ABA lige od Partizana, osvojila je titulu u KLS-u, kao i na Kupu Radivoja Koraća.

Ušao je klub sa Malog Kalemegdana u novu sezonu sa velikim ambicijama. Doveden je veliki broj pojačanja, crveno-beli su pikirali mesto u plej-ofu Evrolige, ali nisu dobro započeli.

Samo jedna pobeda u četiri kola i to protiv Asvela na startu, posle čega su se nadovezali tesni neuspesi na gostovanju Žalgirisu u Kaunasu, potom protiv Monaka kod kuće i Virtusa u gostima u Bolonji uslovili su da dođe do rastanka dve strane.

Podsetimo, prvi večiti derbi sa Partizanom je onaj u Evroligi i igra se u četvrtak, dok se dva tima u ABA ligi sastaju u ponedeljak, 30. oktobra, tako da je ovo svojevrsna "šok terapija" za crveno-beli tim.

(Telegraf.rs)

Video: Ivanović: Nejpir će rešavati utakmice i donositi pobede, može i da izgubi poneku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    21. oktobar 2023 | 20:09

    I Baharu veceras otkaz

  • Peđa

    21. oktobar 2023 | 20:52

    Kakvi ste bre vi zvezdaši lešinari to svet nije video?! Do juče ste ga kovali u zvezde, a sad navaliste na lešinu kao gladne hijene.

  • Zeljko

    21. oktobar 2023 | 20:38

    Nije Dusko kriv sto oni sutiraju trojke 33/8

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA