≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džon Holand reagovao na otkaz Ivanoviću: Bivši igrač Zvezde vidno razočaran

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duško ga je trenirao prethodne sezone

  • 6
Hasan Martin, Ben Bentil, Džon Holand Foto: Marko Jovanović

Samo sedam utakmica po početku sezone čovek koji je sastavio tim Duško Ivanović dobija otkaz sa mesta trenera Crvene zvezde.

To je izazvalo pomešane reakcije košarkaške javnosti, pa su se mnogi oglasili i izrazili svoje nezadovoljstvo ovom odlukom uprave Zvezde.

Prethodno se oglasio Majk Džejms, koji smatra da je odluka preuranjena i da je iskusnom strategu moralo da se da više vremena.

Na Instagram objavi se oglasio i Džon Holand, kratkom i jasnom porukom u vidu emotikona, pa je jasno dao do znanja da se ne slaže ovim potezom.

Duško Ivanović Foto: Printscreen/Instagram

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš Zvezde igra za Portoriko na SP: Luda prva utakmica, ne kao na derbiju, ali skoro slično

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    22. oktobar 2023 | 10:28

    TAKO SE PONASAJU MALI KLUBOVI SA ZELJOM DA BUDU VELIKI..TIRANA JE PONOSNA NA SVOJU DECU..A TEK KUM ENVER DA IH VIDI..

  • NekoKo

    23. oktobar 2023 | 13:36

    Otkaz je najbolji mogući potez. Šteta što do prekida saradnje nije došlo odmah nakon prethodne sezone. Sferopulos je bolje rešenje a koliko to ćemo tek videti. Imao je velike uspehe ali i neke horor sezone s obzirom na veličinu, budžete i ambicije klubova koje je u tim perioduma vodio. Stalno ponavljam da je Laso realno mogao da se dovede i da je to ogromna propuštena prilika da posle Pešića na klupu Zvezde sedne jedno zaista veliko trenersko ime. Obradović, Skariolo, Ataman, Laso, Barcokas, Herbert, Mesina su treneri koji se ne propuštaju. Čović.je svojevremeno izjavio da su razmišljali između Barcokasa i Šakote i da su se opredelili za Šakotu? Pa to je tragikomično.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA