Vreme čitanja: oko 1 min.

Janis Sferopulos održao prvi trening u Zvezdi: Grk odmah stao na parket i uzeo loptu u šake

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grk je odmah zasukao rukave

  • 9
Janis Sferopulos, KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda

Kako je Telegraf još sinoć i najavio, Janis Sferopulos je već odradio svoj prvi trening u Crvenoj zvezdi kao novi trener, čime se i sam klub pohvalio na svojim društvenim mrežama.

Odmah nakon što je Duško Ivanović dobio otkaz, Telegraf je najavio da će Sferopulos za manje od 24 sata voditi prvi trening, što je sada i potvrđeno. Na zvaničnom nalogu košarkaškog kluba sa Malog Kalemegdana, pojavile su se slike, koje pokazuju da je Janis imao i te kako posla.

Sferopulos je odmah odlučio, kako se vi di na slikama, da zasuče rukave i uzme loptu u ruke kako bi svojim igračima objasnio neke stvari.

U prvom planu ovoga puta su bile defanzivne postavke, a na "udaru" su se našli Branko Lazić i Majk Tobi.

Izgleda da se sprema i neka nova era u Crvenoj zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    22. oktobar 2023 | 17:57

    Dosadno

  • BOBA

    22. oktobar 2023 | 21:22

    Odličan trener,insistira na odbrani samo nisam siguran da ovaj Zvezdin roster to može,svi hoće da završavaju akcije a odbranu većina fingira,Tobi je po rečima Ivanovića povređen a on na treningu,ko razume shvatiće,lakše promeniti trenera nego 5 igrača

  • Daki

    22. oktobar 2023 | 20:36

    Pre 3 godine navijaci fmp-a pricali kako Zeljko sledece godine ide za Rumuniju.. a najtrofeniji trener menja ih svake godine, a nesto mi deluje da ni ovaj nece dugo, pa i ako dobije oba derbija, ipak je ovo vestacki klub!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA