≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđušić ponosan na ekipu: "Skoro da smo bili poraženi, pokazali smo kako se treba boriti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bek crno-belih zadovoljan je kakav je karakter pokazala ekipa

  • 2
Košarka Evroliga KK Partizan KK Crvena Zvezda Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je posle meča da je večiti derbi u Evroligi bio lud i da je ekipa pokazala karakter i da se borila do kraja, iako je u jednom momentu delovalo kao da im je meč izmakao i da će biti poraženi.

- Činila mi se utakmica napetom, skoro kao da smo bili poraženi, ali smo na kraju uspeli. Bila je luda, luda utakmica, stvarno. Pokazali smo da se treba boriti do samog kraja, bez obzira na to što smo krenuli odlično, pa smo imali pad. Intenzivno smo samo dobro igrali. Teo je još jednom pokazao kakav je igrač i kako kontroliše utakmicu i trenutak. Vratili smo se i kad je bilo osam razlike četviri minuta do kraja, ali srećom, Aleksa se preporodio u pravom trenutku. I naravno, svi ostali igrači su doprineli toj pobedi. Kao što smo rekli, bitno je da se borimo bez obzira na rezultat koji imamo na početku, da možemo da pobedimo. I to je ono što je najvažnije sa zdravim pristupom, da je cela ekipa bila usredsređena na pobedu. Ali imali smo i pravi timski duh i to se odrazilo na terenu.

Upitan je i koliko ih je iznenadila Zvezda.

- Nije na iznenadilo, imali smo stvarno dobru pripremu, jako agresivno i sa dosta energije smo otvorili. Samo je tu bio taj početak, verovatno nas je malo umor stigao, naravno ne možemo da primimo dva poena za 20 minuta. Ipak, Zvezda ima kvalitetne i iskusne igrače i oni su se takođe borili tokom meča. Znali smo da moramo svih 40 minuta da se borimo da bismo pobedili, ništa se ne rešava u prvih 5 minuta i to je to. Realno, nema mesta za neku euforiju, ovo je još jedna utakmica u Evroligi od mnogo kvalitetnih timova. Naravno da smo srećni i zadovoljni, pre svega zbog naših navijača koji su večeras još jednom pokazali kako nas podržavaju i na koji način. Večeras možemo slaviti, ali već sutra treba da zaboravimo utakmicu - zaključio je Anđušić.

(Telegraf.rs)

Video: "Bio sam užasan, loše odluke u napadu i pristup u odbrani"Avramović samokritičan posle dobrog meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    26. oktobar 2023 | 22:10

    Los partizan pobedio a sto je vazno posle tri poraza koprivica vukcevic trifunovic andjusic NULA... PANTER OCAJAN A OBRADOVIC JE REKAO DA GA OBE NOGE BOLE ? OPET SMAJLI I ALEKSA DOBIJAJU .I JA NEZNAM ZASTO SE U KLUBU IZIVLJAVAJU I NE DOVODE IGRACE NEGO MUCENJE SA OVIMA STO NEMOGU

  • GP

    26. oktobar 2023 | 23:47

    Ako budete ovako igrali u ponedeljak izgubicemo. A to je, po meni, vaznija utakmica od ove. U Evroligi svakako nista necemo uraditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA