Vreme čitanja: oko 1 min.

Lesor slavio sa Grobarima u Areni: Bivši centar Partizana oduševljen pobedom u derbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je putem video poziva komunicirao sa Avramovićem i Nanelijem

  • 1
Matijas Lesor Foto: MN Press

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u okviru 5. kola Evrolige rezultatom 88:86. Prvi ovosezonski derbi pripao je izabranicima Željka Obradovića koji su se na superioran način vratili posle -12 (65:53) i na krilima fenomenalnog Alekse Avramovića uspeli da preokrenu rezultat.

Umeli su košarkaši Parnog Valjka da proslave trijumf sa svojim navijačima, a slavlju je prisustvovao i ljubimac Grobara - Matijas Lesor.

Odlični centar, koji je ove godine pojačao Panatinaikos, je tokom čitave prošle sezone "vodio navijanje" i sa megafonom u ruci dodatno podgrevao atmosferu posle pobeda svog tima.

Ipak, iako fizički nije bio prisutan, francuski gorostas je našao načina da sa doskorašnjim saigračima proslavi veliku pobedu. Putem video poziva kontaktirao je Aleksu Avramovića, koji mu je preneo delić atmosfere iz "Štark Arene".

Partizan i Crvena zvezda se već u ponedeljak ponovo sastaju, a tada je na programu 5. kolo ABA lige. I u ovom meču domaćin će biti ekipa Parnog valjka.

(Telegraf.rs)

Video: Lesor uživa u pesmi navijača: Ovo je fenomenalno, čoveče

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ле бац

    27. oktobar 2023 | 00:08

    Браво највећи свих времена браво Господине Жоц

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA