Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog ovog momenta su navijači Zvezde besni na Teodosića: Doneo je baš lošu odluku u ključnom napadu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jago dos Santos nije dobio loptu, iako je imao otvorenu trojku

  • 23
Miloš Teodosić, Jago dos Santos Printskrin: Sport klub

Crvena zvezda je doživela poraz (88:86) od Partizana u petom kolu Evrolige i sada je na skoru od jedne pobede i četiri poraza i nalazi pri dnu tabele na 16. mestu.

Imali su crveno-beli skoro dobijenu utakmicu, jer su na četiri i po minuta do kraja imali +11. Ali onda je usledio ozbiljan pad, koji se dešavao i ranije kada je ekipu vodio Duško Ivanović.

Donete su neke loše odluke, Partizan je nošen navijačima i insipirisanim Aleksom Avramovićem uspeo da se vrati iz izgubljene situacije i vratio je prednost crno-belima uz neke neverovatne pogotke uključujući i ključnu trojku.

Zvezda je imala dve prilike da se vrati nakon toga i da možda odvede meč u produžetak. Najpre je Teodosić imao tri slobodna bacanja kada je fauliran pri šutu za tri, ali je promašio dva.

Potom je na 11 sekundi do kraja, kada je Zvezdi trebala trojka, držao loptu kod sebe, iako je Jago dos Santos, koji je na ovom meču bio šuterski dobro raspoložen, bio potpuno sam i imao je otvorenu trojku, koju je Zvezda morala da juri.

Umesto toga, Teodosić je zadržao loptu kod sebe, zatim je fauliran i ušlo se u penal završnicu, što Zvezdi nije odgovaralo, jer je Ledej posle pravljenih faula na njemu bio precizan i nije dozvolio da crveno-beli dođu do prilike da bar izjednače.

Ovaj momenat, kao i prethodno dva promašena bacanja, verovatno su dodatno iznervirali navijače Zvezde, koji su posle meča počeli da pišu skandalozne uvrede Teodosiću na njegovom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Video: "Optimista sam, imali smo samo tri treninga! Mnogo je pozitivnih stvari": Sferopulos posle poraza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    27. oktobar 2023 | 07:09

    Teodosić je najveći promašaj, nije ni blizu nivoa na kakvom je bio, loš je za tim i atmosferu u timu, već dve utakmice nerezonski šuta trojke kad se loni rezultat ... Nije njega džaba Pešić izostavio iz reprezentacihe ....

  • Vitez Koja

    27. oktobar 2023 | 07:48

    Znao sam da će Teo biti problem.On sa 4 penala maše treneru da neće da izađe napolje, a onda je zbog toga bušan u odbrani, neće da doda loptu kada treba, siluje šut i naravno maši.Realno je on krivac za poraz, kao i trener.

  • Ccc

    27. oktobar 2023 | 06:52

    Tako nam i treba kad vraćamo ispušene muštikle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA