Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovi detalji su vam promakli na Večitom derbiju: Željkova petorka i kasno vraćanje Jaga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljivosti sa utakmice, koje su vam promakle

  • 5
Košarka Evroliga KK Partizan KK Crvena Zvezda Foto: Mileta Mirčetić

Prvi večiti derbi nije mogao da ne prođe bez iznenađenja i uzbuđenja, kao i bez neočekivanih junaka, pa smo tako imali jednu vrlo kvalitetnu i zanimljivu utakmicu za gledanje.

Partizan jeste slavio rezultatom 88:86 protiv Crvene zvezde pred svojim navijačima, ali dosta detalja je promaklo gledaocima pa vam ističemo nekoliko.

Aleksa Avramović je u završnici utakmice u roku od 2:19 minuta uspeo da postigne čak 11 poena i na taj način da trojkom postavi protivniku nedostižnu prednost.

Veliku prednost za Partizan je napravila petorka koja do sada nikada nije provela ni sekunde na terenu, a to je petorka Avramović, Jaramaz, Doužer, Naneli, Smailagić. Za 4:50 minuta, koliko su proveli na terenu, partizan se vratio sa -11 i napravio niz od 20-6.

Jago Dos Santos je počeo utakmicu polovinom prve četvrtine i nije se preterano pokazao, ipak ušao je na -10, a utakmicu je završio sa 11 poena, 5 asistencija, bez izgubljene lopte, sa +- indeksom +11. Pored njega je Dejan Davidovac je imao +19, pa je i njegov uticaj na igru bio veoma pozitivan.

(Telegraf.rs)

Video: Jago dos Santos: "Popravićemo se i učiniti sve srećnim"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    27. oktobar 2023 | 11:23

    odlika velikih timova je da mogu malima prepustiti vodsvo i do 15 razlike onda ih nagaze i pokazu im put u rupu..tako to rade velikani poput partizana..da se zna ko jeko..

  • BOBA

    27. oktobar 2023 | 10:43

    Jago je prvi plejmejker Zvezde jer Teo i Nejpir su nespremni,Teo šutira katastrofalno a uzima šuteve umesto da asistira što najbolje radi,Nejpir se troši i gubi lopte,sinoć 7 izgubljenih lopti,trener zaboravio Jaga,Avramovića Nejpir pustio da šutira trojke,da je samo jednu rotaciju napravio i odmorio pomenute Zvezda bi dobila utakmicu

  • ZAC

    27. oktobar 2023 | 11:19

    Partizan treba da se zahvali Teodosicu jer je nula na terenu a daje mu se tolika minutaža,ko vodi Zvezdu, izgleda da on diriguje sve a u suštini je odavno za penziju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA