Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudija sa večitog derbija oduševljen atmosferom: "Nosim emocije iz Beograda kao uspomenu, nezaboravno..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pamtiće do kraja života

  • 2
Željko Obradović i Rain Perandi Foto: MN Press

Odigran je večiti derbi u Evroligi, u okviru 5. kola ovog takmičenja, gde je pobedu odneo Partizan protiv Crvene zvezde sa 88:86. Crno-beli su bili bolji u poslednjoj deonicu, sačuvali su koncentraciju i došli su do izuzetno važne pobede na ovoj utakmici.

Teško je reći da je neko u Evropi propustio ovu utakmicu, termin je bio malo drugačiji, pogodan za doslovno svakoga da isprati dešavanja, a o tome govore i slike koje su se pojavile posle samog meča, gde je dosta velik broj poznatih pratio, a oduševljavali su se Grci, Španci, Litvanci...

Posle utakmice, svoje impresije je izneo i sudija Rain Perandi iz Estonije, koji je delio pravdu uz Migela Anhela Pereza i Gitisa Viliusa.

- Saznao sam još sredinom septembra da ću deliti pravdu na ovom meču. Iskusiti ovu vrstu zabave i emocija koje se dešavaju u Areni, to je nešto neverovatno - rekao je Perand.

On je takođe istakao i da su se spremali za ovaj meč kao i za svaki drugi.

- Priprema je bila identična kao za svaki meč u Evroligi. Skautrali smo timove na osnovu njihovih prethodnih utakmica, odradili smo i sastanak jutro pre meča, zbog čega smo i odsudili dobru utakmicu. Takođe je na utakmici bio i predsednik sudijske divizije, a dobili smo i pozitivnu uzvratnu ocenu o našim performansama na meču.

Na kraju, sudija je rekao da će sve pamtiti.

- Sa ove utakmice... Odneću sve emocije iz ove Arene i čuvaću ih kao uspomenu, jer iskusiti ovako nešto, neverovatno je - zaključio je

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA