Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlade Đurović besan zbog Zvezdinih plejeva: "Sferopulos nije smeo da menja Jaga, nego..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati trener ponovo briljirao izjavom

  • 14
Vlade Đurović Printskrin: Youtube/RTS Oko - Zvanični kanal

U prvom Večitom derbiju ove sezone slavili su igrači Partizana pred svojim navijačima rezultatom 88:86, u sklopu petog kola Evrolige.

Navijači nisu bili oduševljeni igrama svojih plejmejkera Miloša Teodosića i Šabaza Nejpira, pošto su crveno-beli primili čak 35 poena u poslednjoj deonici, a nisu previše doprineli.

To je komentarisao poznati srpski trener, a sada i analitičar Arena Sport kanala, Vlade Đurović, koji je izrazio veliko nezadovoljstvo.

- Po govoru tela igrača Partizana i publici, delovalo je da su se predali. Partizan je tada pokazao karakter. Avramović je uneo energiju, Doužer je dao odlučujuću trojku i to je skroz dotuklo Zvezdu. Da je promašio, Zvezda bi pobedila. Iks faktor je bio i Jaramaz koji je postigao 12 poena u prvom delu. Takođe, Partizan je promašio manje slobodnih bacanja i pobedio je. Da je Zvezda promašila koliko i Partizan, dakle pet, dobila bi. Ja stvarno nikako ne mogu da objasnim da Teodosić i Nejpir promašuju slobodna bacanja, imaju najmekše ruke u Zvezdi. I ne samo to, nego promašuju puno i trojke. Ovako kako oni šutiraju je baš katastrofa - naglasio je Đurović.

Okrenuo se i igrama Jaga Mateuša za koga je imao reči hvale.

- Oni su tu oko 1/6 ili 1/7, a sada su zajedno imali 3/14. Jago je igrao manje, a dao je poena koliko i oni. Mislim da je na kraju bio odlučujući faktor što je zamenjen. Teodosić je ušao, ali nije trebalo da izađe Jago, nego Nejpir. Zvezda je iznenadila Partizan sa dva plejmejkera, što nisu rešili do kraja meča. Sferopulos više veruje Jagu koji je po meni bio šokiran na početku. Da igrač doputuje iz Brazila, da dođe pred 20 hiljada navijača, a znate da je zabavljao publiku na Svetskom prvenstvu, pa svi u Brazilu čekaju da zaigra, a nije bio tada ni u 12. Mislim da noćima nije spavao. Kad je došla Olimpija, opet je bilo dosta gledalaca, pa je hteo da pokaže da trener greši i šutirao je 1/11. Sad će više da igraju Tobi i Bolomboj, a biće dosta utakmica kada će igrati sa dva plejmejkera - zaključio je Vlade.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi poeni Vasilija Micića u NBA ligi: Pogledajte kako je Srbin zapalio mrežicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    29. oktobar 2023 | 10:37

    Ovaj jos nije naucio da se Partizan nikad ne predaje i da je institucija prevelika

  • Sava

    29. oktobar 2023 | 10:43

    Sve znas a nikad nista kao trener nisi osvojio.podsecas me na andjusa

  • Bole

    29. oktobar 2023 | 11:43

    Zvezda je izgubila jer je ubacila manje koseva, osta lo je dikusija uz kafendisanhe. Eeee..... da su a, nisuuuuu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA