≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično: Duško Ivanović potpisao za Baskoniju pred meč sa Partizanom u Evroligi!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doskorašnji trener Crvene zvezde potpisao je ovog ponedeljka

  • 5
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Ono što se već neko vreme spekulisalo, danas je dobilo svoju potvrdu. Doskorašnji trener Baskonije Đoan Penjaroja dobio je otkaz u španskom klubu, a novi šef stručnog štaba je Duško Ivanović, doskorašnji trener Crvene zvezde.

Baskonija je objavila na svom zvaničnom sajtu da se rastala od Penjaroje, što nekako i ne čudi, pošto je klub nanizao pet vezanih poraza u svim takmičenjima. Poslednji u nizu dogodio se u nedelju protiv River Andore.

- Baskonija i Đoan Penjaroja stavili su na tačku na zajedničku saradnju koja traje od juna 2022. godine. Kloub je informisao trenera danas o raskidu saradnje i on više neće sedeti na klupi. Penjaroja je vodio tim na 83 utakmice, 39 u Evroligi i 44 u Ligi Endesa. Saski Baskonija se zahvaljuje Penjaroji na profesionalizmu tokom rada na klupi Baskonije i želi mu najbolje u budućnosti. Hvala, Đoan - napisala je Baskonija.

Odmah potom se na sajtu pojavila i vest da je Duško Ivanović naslednik Penjarnoje.

- Najefikasniji trener u istoriji Baskonije se vraća na klupu i biće tu do kraja tekuće sezone. Crnogorski trener postigao je najbolje rezultate sa klubom u 60 godina dugoj istoriji. Ovo će mu biti četvrti put da seda na klupu Baskonije. Sa Duškom je Baskonija osvojila tri titule, tri Kupa i jedan Superkup. Već večeras će odraditi svoj prvi trening. Dobrodošao, Duško - napisali su na sajtu.

Inače, Baskonija već dosta dugo muku muči sa povredama i upitno je ko će sve biti spreman za meč sa Partizanom, koji se igra u petak od 20.30 časova u "Fernando Buesa Areni" u Vitoriji Gasteiz.

(Telegraf.rs)

Video: Jago dos Santos: "Popravićemo se i učiniti sve srećnim"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    30. oktobar 2023 | 17:09

    Душко, одерите загрепчане!

  • SaNDzAK AiRLiNES

    30. oktobar 2023 | 17:45

    🤣🤣🤣 nocna mora Partizan 😀😀😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA