≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sferopulosa pitali o pojačanjima Zvezde, a njegov odgovor će razočarati navijače

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prema rečima trenera, za sada nisu u planu novi dolasci

  • 0

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos održao je trening pred meč koji crveno-beli igraju protiv Bajerna iz Minhena, koji je na programu u četvrtak od 18.30 u Areni.

On je reao da je rekao da očekuje da njegovi igrači od starta budu fokusirani i da poboljšaju odbranu.

Posebno je naglasio podršku koju njihov tim ima od strane navijača u ovako teškim momentima.

- Moja očekivanja su da ćemo igrati s energijom i intenzitetom od prvog do posljednjeg momenta. Htio bih da se fokusiramo na ovog protivnika. Nema veze šta se dešavalo do sada, moramo biti konzistentni u igri. U prethodnim utakmicama smo imali dobre trenutke. Sada je vreme da budemo bolji. Moramo da poboljšamo našu obranu, jer ne želim da nam protivnik lako postiže poene. Da radimo na našoj ofanzivi i našoj obrani. Da imamo timsku igru na obe strane. To je vrlo važno. Samo mi je drago što imamo podršku naših navijača. Znamo da nismo došli ovako daleko bez naših prijatelja, ali radimo naporno. Imamo novu priliku za igrače, da poboljšamo našu igru i da budemo najbolji što možemo i da završimo ovu sezonu na visokom nivou.

- Povređeni igrači su počeli da treniraju danas, ne znam koliko će im biti potrebno. Nedović je neko vreme bio bez treninga, Hanga ne toliko. Očekujem da će biti prisutan danas. Ne znam kako će to biti. Posle treninga ću odlučiti o igračima.

Analizirao je i dva izgubljena derbija.

Pre svega moram da kažem da sam razočaran što nismo pobedili, ali moramo da nastavimo da radimo, moramo da reagujemo, ali taktički i defanzivno svako mora da razume svoju ulogu. Gradimo hemiju sada. Moramo da budemo konstantni. Igrali smo dobro u prvom, vratili smo se, na kraju smo izgubili.

- U drugoj utakmici smo dobro započeli, nismo imali dobru drugu četvrtinu i vratili smo se na samo 6 poena zaostatka od minus 20. Imamo trenutke u igri kada smo koncentrisani i radimo ono što treba da radimo. I ovo je za mene prioritetno, da budemo konstantni tokom svih 40 minuta.

Kako je situacija s Brankom Lazićem?

- Doktori su odgovorni za to. Znam da je imao dobru rehabilitaciju. I on je na terapijama, svi medicinski stručnjaci su uz njega. Možemo da ga rehabilitujemo onajbrže što možemo.

Imate li neke spekulacije? Da li je Crvena zvezda na tržištu?

- Ne, ne, verujem igračima. Hvala što ste me pitali ovo. Zanima me moj roster. Neda nije igrao od kada sam došao. Lazić je posle prve utakmice otpao. Hanga nije bio na poslednjem derbiju. Ja još nisam imao ceo roster. Nikada ne znaš, ali sada ne razmišljam uopšte, jer verujem u svoje igre.

Bajern uvek ima jak roster. Dobri su u ofanzivi i tranziciji. Dobri su u ofanzivnom skoku, igraju sa visokim igračima, sa tri beka, imaju različite postave i uvek treba da se prilagođavamo. Njima takođe treba pobeda, poštujemo ih, ali znamo šta treba da uradimo da imamo dobru utakmicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA