Vreme čitanja: oko 1 min.

Simonović otkrio kako ih je Sferopulos motivisao posle dva izgubljena derbija i šta im je rekao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Zvezde veruje u svoju ekipu i očekuje reakciju posle loših rezultata

  • 5
Marko Simonović Foto: Telegraf

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je pred meč protiv Bajerna u 6. kolu Evrolige u četvrtak od 18.30 da očekuje da njegov tim pokaže reakciju, naročito jer igra pred svojim navijačima.

- Teška utakmica će biti za nas, pogotovo posle dve utakmice sa Partizanom gde nismo odigrali kako smo želeli, pogotovo na drugoj utakmici. To je iza nas, ovo je pravi trenutak da pokažemo reakciju, pogotovo jer igramo pred našim navijačima.

Upitan je i o Seržu Ibaki, koji je jedna od uzdanica Bajerna u novoj sezoni.

- Imao sam priliku da prošle godine igram protiv njega u NBA ligi, sigurno da on mnogo znači Bajernu. Mislim da naša želja ne dolazi u pitanje, da moramo da pokažemo uspon posle poraza.

Otkrio je i kako se on trenutno oseća i šta treba da se promeni da ekipa zaigra bolje i ostvari dobre rezultate.

- Sada se osećam dobro, nadam se da ću igrati bolje i više, ali pre svega se nadam da će tim odigrati bolje. Energija sigurno, energija nije bila kakvu smo želeli, bilo je tu dosta grešaka u odbrani. Trudimo se da to ispravimo, trener nam je rekao da zaboravimo ova dva meča i da naša sezona tek kreće. Nadam se pobedi i dobroj atmosferi. Nismo krenuli kako smo želeli, sigurno da postoji pritisak, ali sad igramo pred svojim navijačima. Pravo vreme da pokažemo reakciju - rekao je Simonović.

(Telegraf.rs)

Video: Trener KK Crvena zvezda pred Bajern

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • andol ekipa

    1. novembar 2023 | 14:47

    rekao i je..ok momci partizan je velesila za nas i nije sramota od njih izgubiti i 5 utakmica ako bi igrali..zna se ko su oni u evropi a ko smo mi..nase je da pobijedimo split cibomna fmp imt i ostelu boraniju koja je naseg ranga..bravo za trenera..svako svome jatu..istina..jos ste mali i da vam daju 3 kampaca 4 vildoze 5 yaga i 7 nejpira..ne pomaze andol je andol

  • Srba

    1. novembar 2023 | 16:03

    Šta ima ko da te motiviše, pa i trener Sferopulos- igraš košarku u Crvenoj zvezdi MORAŠ DA KIDAŠ i DA GRIZEŠ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA