≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Odlične vesti za Zvezdu, Sferopulos može da računa na dva važna igrača protiv Bajerna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bolje nije moglo

  • 11
Košarka Evroliga KK Partizan KK Crvena Zvezda Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde od 18 časova i 30 minuta igraju meč protiv Bajerna iz Minhena u okviru Evrolige, a kako Telegraf saznaje, na ovom meču će Janis Sferopulos moći da računa i na Adama Hangu i Nemanju Nedovića!

Upravo su ova dva igrača budila i bojazan kod navijača Crvene zvezde, jer se radi o dva veoma bitna košarkaša, koja su propustila poslednji duel sa ekipom Partizana u ABA ligi zbog povreda.

Veruje se da su upravo ti izostanci i rezultirali porazom u ABA ligi, ali i u Evroligi, gde nije bilo Nemanja Nedovića, a gde je Hanga i doživeo svoju povredu kolena, kada se sudario sa igračem Partizana ispod koša, nakon čega je dobio i otok.

Trener Zvezde, Janis Sferopulos, rekao je na treningu dan pred meč da Nedović i Hanga treniraju, ali da će više znati na dan same utakmice, dok je Telegraf saznao i da su njih dvojica spremni, te da će se staviti na raspolaganje svom treneru.

Naravno, Sferopulos je taj koji na kraju odlučuje ko će biti izvan sastava, te možda ipak i odluči da jednog od njih ostavi izvan sastava i ne rizikuje pogoršanje povrede. Sigurno je to da nema Branka Lazića, koji ima malo ozbiljniju povredu.

(Telegraf.rs)

Video: Hanga nakon večitog derbija: Njegove reči o atmosferi u Areni će oduševiti Grobare

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fica

    2. novembar 2023 | 15:03

    Koga briga na koga moze nasa zvezda da racuna .Sve dok je Covic u klubu moja noga nece da kroci u salu

  • Daki

    2. novembar 2023 | 14:54

    Kad su izgubili oba derbija na onakav nacin, ne moraju vise nista ni da dobiju!

  • Drekavac

    2. novembar 2023 | 15:27

    Bili su oni spremni i za derbi kao i Lazic ali onda kmekavci ne bi imali sanse. Nismo mi bas slijepi pored ociju vidimo sta se radi i u fudbalu i kosarci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA