Vreme čitanja: oko 2 min.

Bolomboj jasan posle Bajerna: "Radije bih da počnemo sezonu ovako, to je proces izgradnje..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan od istaknutijih na terenu za crveno-bele bio je Džoel Bolomboj, koji je meč završio sa sedam poena i sedam skokova

  • 1
Džoel Bolomboj Foto: Telegraf

Košarkaši Crvene zvezde slavili su u neizvesnoj utakmici protiv Bajerna sa 74:68, u okviru šestog kola Evrolige.

Jedan od istaknutijih na terenu za crveno-bele bio je Džoel Bolomboj, koji je meč završio sa sedam poena i sedam skokova, a nakon meča, izneo je utiske.

-Definitivno dobar povratak. Mislim da smo zaostajali 14 poena i borili se tokom cele utakmice. Mislim da će svaka utakmica biti takva. Imamo dobar tim. Samo trebamo graditi, postajati bolji i koristiti ovu utakmicu da napravimo korak napred, kao što je rekao naš trener, i nastaviti graditi - počeo je Bolomboj.

Još je rano u sezoni, ali može li se ova utakmica preokrenuti tokom sezone?

- O da, svakako. Možemo postizati poene ofanzivno. Imamo mnogo stvari na kojima trebamo raditi, ali mislim da napad nije jedan od njih. Možemo postići 80-90 poena bez problema. Mislim da jednostavno trebamo zategnuti stvari u odbrani i nastaviti poboljšavati se kao tim i navikavati se na igranje jedni s drugima.

Bilo je mnogo promašenih laganih koševa večeras. Koji je razlog za to?

- Da, uključujući i mene. Propustio sam jedan lak. Ne znam. Osećao se dobro. Samo sam malo promašio, ali se ponekad dešava. Ponekad, iz nekog razloga, šutevi jednostavno ne ulaze, ali ostali smo fokusirani i na kraju pobedili.

Da li ste osećali pritisak zbog lošeg starta sezone?

- Bez pritiska. Radije bih da počnemo ovako nego da krenemo odlično i onda, 2-3 meseca kasnije, počnemo opadati. To je proces izgradnje. Kao što sam rekao, imali smo promenu trenera ranije ove godine. Nismo zaista imali priliku igrati zajedno. Imali smo povrede. Većina momaka je bila sa nacionalnim timovima. Čak i sada, s mnogo utakmica u našem rasporedu, nismo zaista imali puno vremena da vežbamo odbranu i naše ofanzivne akcije. Sve se događalo vrlo brzo, pa se samo prilagođavamo i pokušavamo se prilagoditi tome - rekao j Bolomboj.

(Telegraf.rs)

Video: Jago zadovoljan posle bitne pobede i koša odluke: "Ovo je moj šut, prihvatam šansu..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    2. novembar 2023 | 22:36

    Samo ti nastavi ovako kako igras,jedini si konstantan igrac od pocetka sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA