Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit scena sa meča Partizan - Baskonija: Ovako je reagovao Vanja Marinković tokom bacanja Monekea za pobedu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije imao snage

  • 15
KK Baskonija - KK Partizan Foto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

Košarkaši Partizana su pretrpeli veoma nezgodan poraz od ekipe Baskonije u Vitoriji, gde su na kraju ispustili prednost i bez bodova su se vratili u Beograd - 84:83. Heroj ekipe je bio Čima Moneke, koji je pogodio dva slobodna bacanja na sekund do kraja meča.

Partizan je imao izglednu šansu da slavi u ovom duelu, pošto je Džejms Naneli na 13 sekundi do kraja pogodio polaganje uz faul, kojim je odveo svoju ekipu na plus jedan, ali tada je Čima Moneke uspeo da uhvati ofanzivni skok i kasnije je pogodio oba bacanja.

Veliki pritisak je imao na sebi, a dodatno su ga ometali i Džejms Naneli i Zek Ledej, međutim, Nigerijac je pokazao svoje čelične živce i pogodio je bacanja, čime je doneo svojoj ekipi pobedu.

Nakon meča, iz Baskonije su na Tviteru pokazali i jednu znaimljivu scenu, gde je glavni akter bio Vanja Marinković. Naime, bivši košarkaš Partizana nije mogao da gleda dok je Moneke šutirao bacanja, pa je okrenuo glavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    4. novembar 2023 | 18:22

    On bese kapiten?????

  • Avram

    4. novembar 2023 | 17:03

    A sta nas to cudi koga ti hlebom in tebe kamenom.Jedna stvar mi nije jasna ili smo mi Srbi takav narod da strani igraci koji su stvorili ime u Partizanu imaju vise postovanja i kulture nego janjicari poput Milutinova i sada Marinkovica.

  • vlad

    4. novembar 2023 | 19:05

    hahahahaha.. kako boli.. a glodari, koliko vas boli, jel vas bas puno boli, ili vas boli ono.. bas bas puno, koliko vas boli????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA