Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijač Partizana koji je uhapšen protiv Baskonije dobio presudu: Evo šta su mu izrekli na suđenju u Španiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje nije poznato zbog čega je načinio nešto ovakvo

  • 3
Navijači Partizana Grobari Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana su poraženi od Baskonije u utakmici 6. kola Evrolige sa 84:83, dok su neke nemile scene viđene i posle meča. Navijači iz Beograda su "divljali", zbog čega je jedan završio i u zatvoru zbog seksualnog napada.

Kako su tvrdili iz Španije, jedan od navijača Partizana je dva puta poljubio radnicu iz obezbeđenja, zbog čega je reagovala i policija, koja ga je odmah privela, dok je munjevito zakazano i suđenje, što je i sam navijač prihvatio.

Novi detalji su isplivali, a ovaj navijač koji je inače iz Crne Gore, otišao je u subotu na sud, gde je dobio svoju kaznu.

Kako prenosi "El Koreo", on je vraćen za Srbiju, ali mu je pasoš oduzet na tri godine i neće moći da putuje zbog seksualnog prerkašaj.

Takođe, navijači Partizana su šutirali i ogradu, a sve se desilo kada je jedna od radnica htela da reaguje, tada je bila poljubljena, a ovaj navijač uhapšen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 321

    5. novembar 2023 | 16:09

    To se ne zove navijac za takve se kaze huligan ... npr. svi pljuju po titinom vremenu al ceo stadion bio pun do aut linije mirmi ko bubice ....

  • Rudi Cajevec

    5. novembar 2023 | 17:29

    Tino-nino, tino-nino!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA