Vreme čitanja: oko 1 min.

Povezivao se sa Zvezdom, a sada bi njegov dolazak u Italiju večitima mogao da omogući novo pojačanje!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kanađanin bi bio jako interesantna opcija srpskih ekipama

  • 3
Kevin Pangos Foto: MN Press

Ne cvetaju ruže Olimpiji iz Milana u aktuelnoj sezoni ni u Evroligi ni u domaćoj Seriji A. Slično kao na početku prošle takmičarske godine i ove su jako sporo krenuli, imaju skor 1-5 i poslednje mesto u elitnom društvu, ali i već dva upisana poraza u prvenstvu.

Trener Etore Mesina i ostatak stručnog štaba rade na ojačanju rostera koji se činio poprilično dobrim pred početak kampanje, pa je u žiži javnosti neko ko bi pojačao konkurenciju na bekovskim pozicijama.

Košarkaš koji se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom Šakil Harison se prema izveštaju više medija nalazi blizu potpisa za italijanski klub, što bi mu bio i prvi izlet van matične Amerike.

Igrač koji pokriva pozicije plejmejkera i beka šutera je poslednji angažman imao u Los Anđeles Lejkersima, za koje je nastupao u plej-ofu prošle sezone. Pre toga je nosio opremu Portlanda, Bruklina, Denvera, Jute, Čikaga i Finiksa.

Momak koji nije draftovan 2016. godine verovatno bi popunio tu rupu koja postoji u Milanu, a to bi takođe moglo da utiče na odlazak Kevina Pengosa, koji zaista pruža slabe partije u poslednje vreme.

Nije ga bilo u rotaciji utakmice šestog kola Evrolige protiv Monaka, što je Mesina opisao kao tehničku odluku, pa nije isključeno da se upravo otkaz sprema momku iz Kanade. To bi svakako otvorilo prostor i Zvezdi i Partizanu, koji su na tržištu otvoreni za košarkaša njegovih karakteristika. Mada se to posebno odnosi na crno-bele.

(Telegraf.rs)

Video: Jaramaz pred derbi: Dobro je što igramo pred našim navijačima prvi derbi sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA