Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđušić uoči duela sa Fenerbahčeom: "Potrudićemo se da promenimo tu statistiku"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Stalno govorimo koliko je bitno da se odnesu te pobede kada smo domaćini"

  • 2
Danilo Anđušić Foto: Telegraf.rs

Tri dana nakon pobede protiv Spltia u ABA ligi kojom su iza sebe ostavili nesrećan poraz od Baskonije košarkaši Partizana održali su trening otvoren za medije.

Povod je bila utakmica protiv Fenerbahčea koja je na programu u četvrtak u "Štark Areni", a novinarima se između ostalog obratio i Danilo Anđušić.

- Očekuje nas jako bitna utakmica sutra pred našim navijačima. Dočekujemo jednu od najboljih ekipa u dosadašnjem delu Evrolige, igraju dobru košarku, imaju skor 5-1 tako da nas očekuje jako ozbiljna, kvalitetna i zahtevna utakmica. Verujemo da smo se spremili dobro i da ćemo pokazati pravu igru.

Partizan je u poslednja dva domaća meča izgubio od Fenera, a u gostima dva puta slavio. Danilo ističe da će se tim potruditi da se to promeni.

- Mislim da je vreme da dobijemo kod kuće i da odbranimo taj domaći teren. Stalno govorimo koliko je bitno da se odnesu te pobede kada smo domaćini jer znamo koliko nam to znači i našim navijačima i koliko je to bitno za skor na kraju lige. Potrudićemo se da sutra promenimo tu statistiku i da pobedimo kod kuće.

O novom saigraču Kaboklu nije mnogo govorio, ali je istakao da će mu saigrači olakšati adaptaciju.

- Odradio je samo jedan trening, predstoji nam naredni period da se dobro upoznamo. Znamo svi da se radi kvalitetnom igraču, ozbiljnom atleti, koji će sigurno da doprinese našoj igri i skoku tima. Verujem da će se brzo uklopiti, deluje kao dobar momak i mi smo tu da mu što bolje olakšamo adaptaciju na novu sredinu i novi tim.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić ne broji derbije: Igrao sam dosta, svaki je drugačiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfc

    8. novembar 2023 | 14:28

    potrudices se? pogledaj poslednji napad nas kad si bezao u cosak da ne preuzmes odgovornost.. A kad iimas loptu otmu ti je iz ruke.. ko tebe gura??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA