Vreme čitanja: oko 2 min.

Jago za Telegraf otkrio da je pričao sa Kaboklom: "Teško je što je on u Partizanu, a najbolji smo prijatelji"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crveno-beli neće imati nimalo lak posao u petak u Barseloni

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde u petak uveče gostuju Barseloni u okviru 7. kola Evrolige, a večeras će se zaputiti put Katalonije, gde će se naći i ekipa Telegrafa.

Na aerodromu, pred polazak, za naš portal razgovarao je prvotimac crveno-belih, Jago dos Santos, koji ističe da će to biti jako težak meč.

- Auh, to je veliki meč protiv velikog tima. Mislim da smo spremni za ovu situaciju, za tešku utakmicu. Spremni smo...

Kaže da mu je posebno drago što napreduje iz meča u meč i da se trudi da iskoristi svaki mogući minut.

- Srećan sam što sam ovde, srećan sam zbog ovog tima, radim naporno svakog dana. Znam šta treba da unapredim za tim, ali srećan sam zbog minutaže, šansama u važnim momentima, čak i u teškim. Da li pobedili ili izgubili trojkom, nije lako. Trudimo se da igramo dobro, za mene je to važno, jer stičem više samopouzdanja, momci me sve bolje poznaju.

A navijači ga obožavaju. Ne smeta mu da se fotografiše, daje autograme, kaže da je to jednostavno on. I da mu dodatno pogoduje na polju samopouzdanja.

- Ne, ne... Mislim da je to moja energija, to je Jago. U Brazilu, ljudi, navijači su kao i ovde. Njima treba taj kontakt sa igračima, sa poznatim osobama. Ni ovde nije drugačije. Deca, ljudi, svi to vole. I meni se to sviđa, daje mi samopouzdanje, želim da igram bolje za njih.

Posebno je interesantno što je u Partizan došao još jedan brazilski igrač i veliki prijatelj Jaga Dos Santosa - Bruno Kaboklo. Njih dvojica se stalno čuju.

- Pričao sam sa njim, pričam svaki dan. Sada i više, za njega je sve ovo novo, za mene je isto novo. Pričamo o gradu, navijačima, kako nam je zajedno. Malo je teško što je jedan u Partizanu, a drugi u Zvezdi, a najbolji smo prijatelji. Znamo kako je na derbiju... Srećan sam zbog njega. Ovo je važno za Bruna, za mene, za Brazil. Sada igramo u najboljoj ligi, jednoj od najboljih na svetu. Srećan sam zbog njega, ali moram da igram protiv njega. Možda ću moći da ga "pecnem" u derbi - rekao je Jago.

(Telegraf.rs)

Video: Nedović oprezan pred Barselonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A u tirani muk

    9. novembar 2023 | 17:41

    Eh sta bi ti jado dao da mozes u partizan haha hahahah , prije svega moras biti covjek..a da jesi ne bi bio u malom albanskomklubu.tacka

  • vasa

    10. novembar 2023 | 09:34

    Pokaži se ti u fmp-u pa možda jednog dana i ti dodjes u Partizan…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA