Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Barselone otkrio da li će dva bitna košarkaša igrati protiv Zvezde u petak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Situacija sa Litvancem i Argentincem je izmenjena

  • 0
Rođer Grimau Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde u petak gostuju Barseloni u "Blaugrani" u okviru sedmog kola Evrolige. Crveno-beli u četvrtak putuju u Kataloniju i probaće da pronađu put do trijumfa protiv velikana nakon mnogo vremena.

Janis Sferopulos neće računati na Adama Hangu, Branka Lazića i Marka Simonovića, a trener domaćina Rođer Grimau posle nedelja u kojima je imao poteškoća sa svojim plejevima konačno može da odahne.

U izjavi je istakao da će Rokas Jokubaitis i Nikolas Laprovitola skoro sigurno igrati u petak.

- Obojica su normalno trenirala. Devedeset odsto biće spremni za igru, posebno Laprovitola koji je bio odsutan dve nedelje.

Uz nadu da će njegov tim biti konstantan tokom čitave sezone i konstataciju da će i oponenti biti sve bolji tokom sezone, Grimau je pohvalio i crveno-beli tim.

- Nejpir i Dos Santos su ubojiti u situacijama jedan na jedan i ceo tim će morati da bude veoma pažljiv u vezi toga. Teodosića svi znamo, on je u stanju da stavi loptu gde god želi i da pogađa teške šuteve. Onda postoje igrači koji ih dopunjuju. Gedraitis je veoma dobar u šutu i igranju bez lopte. Imaju četvorku koja je pola petice i unutrašnjost koja je u stanju da radi različite stvari - izjavio je Grimau.

(Telegraf.rs)

Video: Adam Hanga o podršci prijatelja iz Budimpešte u Areni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA