≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači grme na društvenim mrežama: Da li je Zvezda žestoko oštećena u završnici meča sa Barselonom?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Polemika na Tviteru posebno intenzivna

  • 54
Nemanja Nedović, KK Crvena zvezda Foto: Javier Borrego / AFP / Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Barselone u "Blaugrani" 86:81 u sedmoj rundi Evrolige. Vratili su se crveno-beli i pored ogromnog minusa iz sredine druge četvrtine, u momentu bili i u potpunom egalu, ali je ipak meč otišao na drugu stranu.

Na društvenim mrežama je pokrenuta polemika oko toga da li je beogradski klub oštećen u završnici, a navijači sumnjaju u nekoliko odluka sudije Damira Javora i saradnika.

Najviše bure izazvala je tehnička greška dosuđena treneru Janisu Sferopulosu zbog prigovora, sve nakon situacije u kojoj su u duelu bili Jan Veseli i Miloš Teodosić. Plej Zvezde tražio je prekršaj jer je smatrao nakon što ga je Čeh nenamerno, ali evidentno zakačio laktom u predelu vrata.

To se dogodilo prilikom rezultata 78:78, nakon čega je usledila serija od 5:0 rivala, zaključena sjajnim pogotkom Džabarija Parkera.

Teo je bio akter i situacije koja se dogodila na 13 sekundi do kraja kada je dao trojku za minus dva i tada je Veseli bio u pokušaju da ga izblokira. Nije uspeo, a mnogi smatraju da je u pitanju bio faul na šutu koji je trebalo da donese dodatno slobodno bacanje.

Pre obe pomenute akcije kao greška arbitara navodi se i prodor Nemanje Nedovića na 78:78 i tada je sudija procenio da je Veseli izbio čistu loptu.

Šta vi kažete, da li su crveno-beli u nekoj od situacija oštećeni?

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović: Igrati na jednu loptu sa Barselonom može se smatrati dobrim mečom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki

    11. novembar 2023 | 12:37

    Zovite čovića.

  • Janko

    11. novembar 2023 | 12:37

    Brzo u jutarnji program

  • Partizan Grobari Jug 1945.

    11. novembar 2023 | 14:36

    -Bog vidi i ne prasta grehove vase kradja titule Beronovim koracima, pa lomnjenje titule poziv Simonovica u reprezentaciji kao nagrada za to delo, napad na igrace KK Partizan u zelezniku ljuljanje koseva kese sa urinom svinjski papci, vi ste sorta kakve nema nigde na svetu znate vi to odlicno za 10 godina vaseg postojanja, 1 top8 200 miliona potrosenih na skupe proverene igrace nemate vi nista zeleznik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA