≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nejpir odgovorio Mesini: "Prestani da lažeš kako bi rešio svoje probleme, srećan sam u Zvezdi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanac demantovao svog nekadašnjeg trenera

  • 20
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir oglasio se na društvenim mrežama nakon reči italijanskog trenera Etorea Mesine koji je uzbukrkao košarkašku javnost, pogotovo navijače crveno-belih!

Naime, Mesina je rekao da Nejpir šalje poruke svojim bivšim saigračima u Armaniju i da želi da se vrati tamo, što je igrač Zvezde demantovao.

- Okej, razumem. Tvoj tim nije počeo kako bi ti želeo, a nisam ni ja, ali samo prestani da me koristiš kao razlog. Trenutno se nosim sa svojim poteškoćama kao igrač, ali sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji za njih. Prestanite da lažete svoje fanove da biste rešili svoje probleme. Dve izjave o igraču koji više nije deo tima, samo pustite... Prestanite da lažete navijače kako biste rešili svoje probleme - poručio je Amerikanac.

Šabaz Nejpir Printskrin: Instagram/shabazznap13r

Podsetimo se i reči koje je Mesina izgovorio.

- Prošle godine sa Nejpirom smo rešili sve tokom sezone tako što smo osvojili prvenstvo, ali ovog leta nakon što nam je rekao da će ostati ponovo je podigao svoje zahteve. Već smo otišli ​​toliko daleko da smo mu ponudili trostruku platu od početne. Nismo mogli dalje od toga, a on sada nastavlja da šalje poruke svojim prijateljima da bi voleo da se vrati. Nejpirova zasluga je što je promenio ličnost tima - istakao je Mesina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    11. novembar 2023 | 13:38

    Прорадиће брат кад буде најважније! 💪🔴⚪️🏆

  • Cubaka

    11. novembar 2023 | 13:43

    Ti si mozda srecan ali mi navijaci bas i nismo, mogao bi poceti igrati kosarku da bi svi bili srecni.

  • Carpe Diem

    11. novembar 2023 | 14:37

    Ја као гробар би искрено волио да није у Звезди!Али мислим да тип није заборавио играти кошарку!Зато, мало стрпљења!!Па и наш Пантер не бриљира почетком ове сезоне, а сви знамо какав је играч!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA