≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bajern na srpskom poslao poruku Grobarima pred gostovanje Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hala je rasprodata

  • 1
Košarka Evroliga KK  Partizan Fenerbahče Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana posle kiksa u ABA ligi i poraza od Igokee u "Štark Areni" već u sredu igraju duel osmog kola Evrolige protiv Bajerna u Minhenu.

Kako to obično biva u Bavariji crno-beli će imati ogromnu podršku, a domaćin je već saopštio da ulaznica za utakmicu više nema i da se očekuje puna hala.

Osim toga iz kluba su na srpskom jeziku poslali poruku gostujućim navijačima sa vrlo važnim instrukcijama pred dolazak na meč.

- Naša hala je protiv Partizana rasprodata! Neće biti dodatnih karata na blagajni pre utakmice. Stoga vas molimo da ne dolazite bez važeće karte. Radi pojačane kontrole na ulazu u halu, mole se svi navijači da, što je pre moguće sa gradskim prevozom dođu u BMW Park. Ulazak u Halu je moguć 90 minuta pre početka utakmice. Postoji totalna zabrana unošenja tašni svih vrsta u dvoranu. Radi sigurnosti, tašne bilo koje vrste i veličine neće biti moguće da se unesu u halu. Bubnjevi i megafoni nisu dozvoljeni! Transparenti i zastave (dužina štapa ne sme biti veća od 1,50m) moraju na glavnom ulazu biti pokazani. Radujemo se jednoj interesantnoj i uzbudljivoj utakmici - stoji u poruci upućenoj Grobarima.

Partizan trenutno ima skor 3-4 u evropskom takmičenju, dok je Bajern na skoru 2-5. Susret je na programu u sredu od 20:30.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte poslednji napad Partizana i poraz od Igokee

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grk

    13. novembar 2023 | 12:31

    Halu ? odkad srpska rec hahahaha i ma i ima jos koja hahhaah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA