≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bitan košarkaš Olimpijakosa se oporavio pred meč sa Zvezdom, vraća se na teren posle mesec dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski centar najverovatnije neće igrati

  • 0
Luk Sikma i Nikolo Meli, KK Olimpijakos - Olimpija Milano Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Carabelli / imago sportfotodienst / Profimedia

Nije Olimpijakos dobro krenuo u sezonu Evrolige, skore 3-4 sigurno ne zadovoljava apetite navijača galdnih uspeha. Doduše bilo je tu i povreda koje su u određenoj meri sputale ekipu, ali se situacija polako popravlja.

Luk Sikma je došao iz Albe ovog leta kao zamena za odlazak Saše Vezenkova u Sakramento Kingse, ali je igrao samo u prvom kolu i zbog problema sa povredom propustio sve dosadašnje utakmice.

Pauzi je izgleda došao kraj i prema pisanju Jurohupsa on je doputovao u Beograd na utakmice sa Makabijem i Crvenom zvezdom koje su na programu u utorak i četvrtak.

Informacija koja je dobra po crveno-bele je da u timu najverovatnije neće biti Nikole Milutinova, koji je probao da igra povređen protiv Baskonije, ali se to nije ispostavilo kao dobra ideja, kao ni Šakil Meiksika koga takođe nismo gledali od prvog kola.

Susret protiv Makabija igra se u hali "Aleksandar Nikolić" dok će duel sa crveno-belima biti odigran u "Štark Areni".

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda protutnjala kroz Zadar, ovo su najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA