Vreme čitanja: oko 1 min.

Pablo Laso o večitima: "Zvezda je potpisala iskusne igrače, Partizanu treba još vremena..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Bajerna iz Minhena se nada da će na kraju sezone imati 3:1 protiv srpskih timova

  • 1
Pablo Laso Printskrin: Youtube/FC Bayern Basketball

Trener Bajerna iz Minhena Pablo Laso, blistao je na konferenciji za medije posle pobede njegovog tima u osmom kolu Evrolige, gde je Bajern slavio sa 94:85.

Bajern je na ovom meču bio domaćin samo na papiru, jer su navijači Partizana dominirali sa tribinama i bili većina u Nemačkoj, što je i on sam zanimljivo opisao na konferenciji.

Posle meča je imao i zanimljiv komentar na srpske timove u Evroligi, Partizan i Crvenu zvezdu i istakao je da je trenutno njegov tim na 1:1 sa njima, jer je poražen od Zvezde i pobedio je Partizan, a nada se da će na kraju rezultat biti 3:1 u korist Bajerna.

- Mislim da su oba tima veoma talentovana. Zvezda je potpisala veoma iskusne igrače, Teodosića, Tobija, igrače koji su dugo u ligi. Mislim da Partizanu treba još malo vremena. Doužer je nov, Kaminski je nov, Kaboklo je nov. Trebaće im vremena da budu najbolji. Takođe Panter je van terena, tako da je i to faktor.

- Isto tako, Zvezda je promenila trenera, trebaće im vremena da budu na najboljem nivou. Oba tima su odlična, kompetativna, imaju odlične igrače. Znamo da moramo da igramo tamo i videćemo se opet sa Zvezdom. Verujemo da su oba tima odlična, dosta ih poštujemo, znamo koliko ih je teško dobiti. Trenutno smo 1-1 sa srpskim timovima, nadamo se da će na kraju biti 3-1 - istakao je legendarni španski trener.

(Telegraf.rs)

Video: Obradovićev šou na konferenciji: Reći ću igračima da se više ne kockaju i da ne igraju na klackalicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka

    16. novembar 2023 | 06:25

    Lepo si rekao 3-1 znaci gazimo vas mi i komsije partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA