Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se "bomba"? Partizan zvao Dragića!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo bi bez ikakve sumnje bio veliki transfer

  • 51
Goran Dragić, Majami Hit Foto: AP/Tanjug

Velike probleme košarkaši Partizana imaju sa povredama u poslednje vreme, a tim povodom, klub je bio primoran da reaguje.

Dosta se govorilo o pojačanju, a kako Sportklub javlja, crno-beli su rešili da dovedu još jednog plejmejkera.

Kako je javio pomenuti izvor, Partizan je stupio u kontakt sa Goranom Dragićem, koji od rastanka sa Milvoki Baksima nema klub.

Slovenački košarkaš je navodno oduševljen interesovanjem Željka Obradovića, ali mu je prioritet i dalje isti kao i ranije.

Dragić je fokusirtan na ostanak u NBA ligi, i prioritet mu je igranje za Majami Hit, s obzirom na to da mu u Majamiju živi i porodica.

Uz to, navodno je imao kontakt i sa Olimpijom iz Milana, a interesuju se i drugi klubovi.

Ipak, ostaje nam da vidimo kakav će biti rasplet situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    22. novembar 2023 | 18:00

    Vi do sada niste pogodili NIJEDNO pojačanje Partizana a pominjali ste preko 34 igrača samo ove sezone.

  • Partizan Grobari Jug 1945.

    22. novembar 2023 | 19:29

    -Najveci uspeh crvene sekte je sto je politika na njihovoj strani, FK Partizan je prvi klub na balkanu koji je igrao finale 1966 sa velikim Real Madridom, dok crveni nisu znali sta je to fudbal pamtimo doba Miljana Miljanica i Slavka Sajbera, mesetarili Jugoslovenskim fudbalom svi najbolji fudbaleri tadasnje SFRJ su morali da idu u rupu, Sinisa Mihajlovic Pancev su bili predugovorom sa FK Partizan ali UDBA nije dala da oni idu tamo, to najbolje govori legenda FKCZV Jovica Cvetkovic cak su i Slavisu Jokanovica i Miroslava Djukica hteli da uzmu, vi nam sada pricate o postenju pa da je Partizan toliki favorit kao sto pricate reprezentacija bi igrala na JNA, i Partizan bi imao sponzora poput Gazproma ali vi imate tu privilegiju tesku od 1945 godine, znamo mi vas odlicno vase lazi ne prolaze kod ljudi koji znaju sve o Jugoslovenskom fudbalu tada, vas je Partizan drao 7-1 odmah posle vaseg Baria sa kojim se dicite vi nama solite pamet.

  • sad mora

    22. novembar 2023 | 18:08

    Crkva i političari da reaguju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA