≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizarna situacija na meču Partizana: Crno-beli imali napad i završili u totalnom mraku, nestalo osvetljenje!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećom, sve je brzo regulisano...

  • 1
Mrak, KK Anadolu Efes - KK Partizan Foto: Twitter / Printscreen / Euroleague Time

Košarkaši Partizana igraju sa Anadolu Efesom utakmicu 10. kola Evrolige na gostovanju u dvorani "Sinan Erdem", a početkom druge četvrtine desila se jedna krajnje bizarna situacija.

Naime, u trenutku kada je Partizan bio u napadu i to prilično obećavajućem, pošto je lopta došla do Alena Smailagića koji je bio sam na 45 stepeni na šutu za tri poena u dvorani je došlo do nestanka osvetljenja!

Samo odjednom u momentu kada je Smajli planirao da šutne sva svetla su se nekako "ugušila" ostavljajući apsolutno sve igrače u čudu.

Sudije nisu imale mnogo toga na raspolaganju, već su samo rešile da prekinu igru dok se ovaj tehnički problem ne sanira, a on je rešen vrlo brzo, posle samo nekoliko desetina sekundi.

Crno-beli su dobili novi napad, odnosno 14 sekundi, ali u nastavku nisu uspeli da postignu koš, tako da sa pravom mogu da budu ljuti.

Pogledajte kako je to izgledalo.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić pred meč sa Efesom: "Idemo u Istanbul da pobedimo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србија до Токија Русија до милвокија

    24. novembar 2023 | 21:02

    Страшно бре!!! Треба да се жале спортском суду у Лозани. То је плански урађено да се омете обећавајући напад и шут за три поена, којим би Партизан добио ову утакмицу. 😂😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA