≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smailagić jedva čeka duel sa Lesorom: "Stisnućemo odbranu, u tom segmentu smo bili najslabiji"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Videćemo šta će sutra da se desi, a daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo"

  • 0

Košarkaši Partizana u četvrtak dočekuju Panatinaikos u okviru 11. kola Evrolige, a dan pre utakmice održan je otvoren trening za medije. Novinarima se osim Željka Obradovića, koji je otkrio kada bi Aleksa Avramović i Kevin Panter mogli da se vrate na teren, obratio i Alen Smailagić.

Centar crno-belih je pričao o atmosferi koja će sigurno biti vatrena, ali i o bivšim saigračima iz redova atinskog tima.

- Panatinaikos je jak tim, imaju veoma dobre igrače. Jedan koji dolazi sutra je bio sa nama, to je Matijas kog jedva čekamo da vidimo. Janis zbog povrede ne dolazi. Utakmica će biti jako dobra. Biće puno navijača, biće zanimljivo za igranje naročito nakon onakve pobede protiv Borca.

Smailagić je dodao i da će se ekipa više potruditi u defanzivi.

- Osećamo se dobro, osećamo se lepo, treninzi nam idu kako treba. Videćemo šta će sutra da se desi, a daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo. Stisnućemo odbranu jer smo u tom segmentu do sada bili najslabiji - izjavio je Alen Smailagić.

Utakmica Partizana i Panatinaikosa na programu je u četvrtak od 20:45.

(Telegraf.rs)

Video: Smailagić nije želeo da priča o Igokei i atmosferi u timu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA