≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Umalo da svi zaplačemo, stala nam je knedla u grlu": Anđušić o emotivnom kraju utakmice sa Lesorom

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Velika je ljubav između bivših saigrača

  • 6

Košarkaši Partizana slavili su protiv Panatinaikosa u meču 11. kola Evrolige rezultatom 92:87.

Jedan od junaka meča je bio Danilo Anđušić svojim ofanzivnim skokom i veoma bitnim poenima. Upravo on je na kraju medijima komentarisao utakmicu.

- Sjajna utakmica i za gledanje i za igranje. Pokazali smo veliku želju da igramo i u odbrani i u napadu. Bar mi je tako izgledalo. Važno je da smo pobedili i ostvarili jako važnu pobedu za nastavak sezone kljčni poeni - počinje Anđušić.

Neočekivano od njega videli smo veliki broj skokova, što je i samog Danila iznenadilo.

- Skočio sam, nisam verovao da mogu toliko da skočim, osam skokova, skoro kao rekord. Danas smo se svi podredili timu i to je donelo rezultat. Svi smo doprineli u nekim određenim stvarima, možda nešto na šta nismo navikli sa moje strane, ali sam se trudio da pomognem ekipi na najbolji mogući način u tom trenutku i da ostvarimo pobedu. Najbitnije je da ekipa igra dobro i pobeđuje i onda ćemo svi izgledati dobro - dodaje Anđuša.

Vratio se i Kevin Panter, posle mesec dana, što je Danilo istakao kao bitan faktor.

- Pokazuje se zašto je lider, pokazuje zašto je Kevin Panter. Nije ga bilo ceo meč i kada je bilo najbitnije postiže ključne poene na utakmici. Naravno da nam znači kada je tu i što se tiče sigurnosti i svega, pravi lider, pravi kapiten, jako mi je drago da je ovako odigrao da se vratio - dodaje Anđuša.

Na pitanje o Lesoru, kako su ga dočekali na kraju utakmice, objasnio je da je to bilo emotivno iskustvo za sve.

- Umalo svi da plačemo zajedno, ništa mu nismo rekli, stala nam je knedla u grlu, stvarno nam nedostaje. Ne volim da se vraćam na prošlogodišnju ekipu, ali to što se dešavalo prošle godine je stvarno nešto specijalno, to drugarstvo koje smo imali se i dan danas vidi. Drago mi je da smo ga dočekali na ovaj način, stvarno to zaslužuje. Voleli bi smo da je sa nama, ko zna... Možda u budućnostii - zaključio je bek Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović posle rušenja Panatinaikosa: Momci su dali sve što su imali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxxx902

    1. decembar 2023 | 09:22

    Patetika 3.0 jednog potpuno beznacajnog lika...

  • Pop Cira

    1. decembar 2023 | 10:34

    Ja sam plakao ko kisa, jos ne mogu suze zaustaviti, a kad se setim da je Lessor otisao u Panatinaikos zbog vise para krene mi reka suza od tolike ljubavi.

  • Oslobodilac

    1. decembar 2023 | 17:35

    KNEDLA JE OSTAL U GRLU LESORA I PANATE. OPET IH JE PARTOZAN OPLJACKAO LESOR PROMENIO DRES I SAD MI NISTA NE SVIRAJU KAD GA FAULIRAJU JOS DOBIJA TEHNICKE SAD VIDI STAVZNACI NOSITI CRNOBELI DRES. PODRSKA SUDIJA. BOLJE RECI KRADJA. SAD JE VIDRO KAKO JE ZVEZDI KAD JE PROTIV NJE IZVEO 28 SLOBODNIH BACANJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA