Vreme čitanja: oko 1 min.

Majk Džejms opet pratio Partizan u Evroligi: Kratko je prokomentarisao i igru Kevina Pantera protiv PAO-a

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne prestaje ovaj Amerikanac da gleda Partizan i da im pruža podršku

  • 4
Majk Džejms Foto: MN Press

Košarkaši Partizana su u veoma ludoj utakmici savladali Panatinaikos na svom terenu sa 92:87 posle produžetka, a jedan od heroja ove pobede bio je Kevin Panter, kapiten crno-belih koji se vratio na parket posle duge povrede.

Panter se povredio nakon derbija sa Crvenom zvezdom u Evroligi, zbog čeg aje propustio i dobar deo utakmica, ali, sada se vratio i njegov uticaj na igru je bio i više nego očigledan.

Iako je dosta loše otvorio utakmicu i šutirao je 0/5 iz igre, vratio se kad je bilo najbitnije i u finišu je uspeo da bude vođa svog tima, koji se vratio iz mrtvih i došao do pobede koja bi moglo dosta da im znači u budućnosti.

Kevin Panter je pogađao kad je bilo najbitnije, trojkom je vratio svoj tim u meč, potom je polaganjima uspeo da dođe i do izjednačenja, a na kraju je u produžetku pogodio i neke neverovatno teške šuteve.

Sve to nije moglo da prođe neopaženo ni Majku Džejmsu, koji je ponovo pratio utakmicu Partizana i ostavio je kratak komentar zbog igre njihovog kapitena.

- Veliki pogodak KP - kratko je prokomentarisao Majk Džejms.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA