Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik Panatinaikosa napao sudije i Evroligu posle Partizana: Izvukao i "greške" pa poručio da je sve cirkus

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je bio poprilično detaljan

  • 39
Dimitris Janakopulos Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaši Panatinaikosa su pretrpeli poraz od Partizana u Beogradu posle produžetka - 92:87, gde su praktično imali i dobijenu utakmicu, međutim, sve su prosuli na samom kraju, posle čega su okrivili i sudije za to.

Naime, Panatinaikos je došao u Beograd kao favorit, na nekoliko minuta do kraja su imali i dvocifrenu prednost, ali je Kevin Panter stupio na snagu i uspeo je da svojim bravurama prvo donese produžetak, a potom i pobedu crno-belima.

Međutim, dan nakon utakmice se oglasio i Dimitris Janakopulos, kontroverzni vlasnik Panatinaikosa, koji je otvoreno napao sudije, ali i Evroligu, jer kako on smatra, kriterijum nije bio uravnotežen i njegov klub je oštećen.

On je na svojim Instagram storijima objavio nekoliko snimaka sa utakmice, gde se navodno dešavaju sudijske greške za koje on smatra da su bile prevaga u korist Partizana na ovom meču, te da je njegov tim zbog toga izgubio.

Takođe, Janakopulos je ostavio i poruku.

- Nije važno koliko Arapa i njihovih petrodolara dovedete u ligu, sa ovakvim suđenjem nijedna ozbiljna kompanija neće investirati u to da se njihovo ime nađe uz ovakav cirkus - kratko je napisao Janakopulos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duško Krtola

    1. decembar 2023 | 14:09

    Slažem se sa gospodinom. Stvarno je sramota šta rade Bodiroga, Željko Obradović i Zoran Savić, ponašaju se kao da ovo njihova privatna liga . Evroliga će biti ozbiljna organizacija kad je po ugledu na Aba ligu obezbedi fer suđenje što su obezbedili gospoda Čović, Ražnatović i Vojinović.

  • Srbin

    1. decembar 2023 | 14:14

    Reči Čović i gospodin ne mogu da idu zajedno nikako

  • Partizan Grobari Jug 1945.

    1. decembar 2023 | 14:39

    -Dvojnik ti je coki iz zeleznika zbog toga ovakve izjave, inace dobio si po nosu od Partizana sta vise da kazemo osim sram te bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA