≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li će Nikola Mirotić biti spreman za Partizan i meč u Beogradu u Evroligi? Evo o kakvoj povredi je reč

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Olimpije iz Milana će u narednim danima obaviti neophodne preglede

  • 54
Nikola Mirotić  KK Crvena zvezda - KK Olimpija Milano Foto: Mileta Mirčetić

Pravo niotkuda se sinoć pojavila vest da bi Nikola Mirotić mogao da propusti meč sa Partizanom u Evroligi u četvrtak u "Štark Areni", što bi svakako bila povoljna vest za ekipu Željka Obradovića. 

Kako je prvobitno naveo Telesport, Mirotić bi propustio barem deset dana na terenu i stoga ne bi bio u mogućnosti da doputuje u Beograd za meč sa crno-belima. U međuvremenu su se u italijanskim medijima pojavile dodatne informacije o povredi.

Sam klub istakao je da Mirotić ima problema sa upalom leve Ahilove tetive. Simptomi ove povrede su pojačan bol i ograničeno kretanje, a kako navode iskusni lekari sve se smiruje za najviše šest sedmica.

Povreda svakako nije ozbiljnije prirode, ali će u italijanskom klubu preduzeti sve neophodne stvari kako bi obezbedili da njihov najbolji košarkaš prođe bez problema kroz sledeći period.

Iz italijanskog kluba za sada nisu potencirali da li će Mirotić igrati naredne sedmice u Evroligi, a dosta toga će biti poznatije nakon što vidimo rostere za prvi meč Olimpije protiv Bajerna u Minhenu. Inače, ovaj tim danas igra i u Palakanestru protiv Sasarija.

Podsetimo, Mirotić je bio nadomak prelaska u Partizan ovog leta, ali je u poslednjem trenutku od toga odustao, što nije naišlo na dobar odaziv kod navijača crno-belih.

Meč između Partizana i Olimpije Milano na programu je u četvrtak od 20.30 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Igrači Krke u klinču na tajmautu: Neverovatne scene u Splitu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stane

    3. decembar 2023 | 10:38

    Covek se drži za rec, vo za rogove a prevrtljivac za ahilovu tetivu.

  • Doktor

    3. decembar 2023 | 09:25

    Prošle nedelje si mogao da dođeš i da direktno svojom igrom pokreneš svoju ekipu i vodiš je do pobede. Sada si kao povređen i ne dolaziš. Baš u tebi ima pravog čojstva i junaštva. A vi Delije, ponovo mu dajte ovacije, a on vas opet ispali...

  • Kizman

    3. decembar 2023 | 09:59

    Boli me stomak ne mogu na prvi čas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA