≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Džejms igra neverovatno, najbolje u poslednjih par godina": Anđušić najavljuje težak meč sa Monakom

Vreme čitanja: oko 1 min.

U narednom kolu Evrolige crno-beli će imati teškog i raspoloženog protivnika preko puta

  • 0

Košarkaški klub Partizan će ugostiti Monako u duplom kolu, koje ove nedelje organizuje Evroliga. Meč 12. kola će se odigrati u utorak 5. decembra, sa početkom od 20:30 časova. Dan pred meč, na treningu otvorenom za medije, Danilo Anđušić je izneo svoje viđenje protivničke ekipe.

Bek šuter crno-belih istakao je da Monako ove godine igra veoma kvalitetnu košarku i imaju lidera u veoma raspoloženom Džejmsu.

- Generalno Monako ima sjajan tim stvarno. Popunjeni su na svim pozicijama, svih 12 igrača mogu da igraju ozbiljnu košarku. Dobro igraju, pogotovo zadnjih mesec i po dana. Nešto su slabije krenuli, ali su uhvatili ritam. Jako opasan tim. Imaju Majka Džejmsa koji igra stvarno neverovatnu sezonu do sada na oba kraja terena. Mislim da možda igra i najbolju košarku u odnosu na poslednjih par godina. Tako da neće biti lako, ali verujem da uz našu dobru igru, koncentraciju i fokus možemo da dođemo do pobede i to je ono što nam je cilj - ističe Danilo Anđušić.

Na pitanje o spremnosti za ovaj susret istakao je da je imao malih problema sa povredom, ali da će biti spreman za duel 12. kola Evrolige.

- Imao sam malih problema sa kolenom, ali verujem da ću sutra biti spreman. Odmorio sam dva dana, odradio terapije i oporavak da se spremim za ovu nedelju, tako da verujem da ću dati sve od sebe - zaključuje Anđušić.

Partizan će nakon ove utakmice igrati ponovo u četvrtak protiv Olimpije Milano, a trenutno zauzimaju desetu pozciju sa pet pobeda i šest poraza.

(Telegraf.rs)

Video: "Majk Džejms je moj brat, volim ga! Idemo na pobedu":Panter najavio Monako sa osmehom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA