Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo izjeda Šabaza Nejpira u Zvezdi: Košarkaš objavio na Instagram jednu sliku i pokazao zbog čega je "odsutan"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgleda da je vreme da se Nejpir junior vrati u Beograd...

  • 9
Šabaz Nejpir Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Crvene zvezde ove sezone igraju odlično u ABA ligi, dok se u Evroligi dosta i muče, o čemu govori činjenica da nisu zabeležili nijednu pobedu na strani u ovom takmičenju. Promenjen je trener, ali, neki krivca za to vide u Šabazu Nejpiru.

Šabaz je došao u Beograd da bude vođa tima, lider, ali, u poslednje vreme se Nejpir ne snalazi u igri, pomeren je iz startne petorke na klupu, a očigledno ima i određene probleme u igri jer ima manjak samopouzdanja.

Ponekad deluje Šabaz i nezainteresovano, ali, isto tako ponekad i pokaže zašto je jedan od najboljih košarkaša u Evroligi. On je to opravdao činjenicom da su njegova žena i dete u SAD, dok je u Srbiji.

Naime, izabranica Šabaza i njihov sin su bili u Beogradu samo za prvo kolo protiv Asvela, kada je Nejpir imao savršenu utakmicu, ali, potom su otputovali i to već dugo lomi Nejpira koji ne može baš da se izbori sa činjenicom da sin nije tu.

On je i pričao o tome.

- Život u Beogradu je dobar. Ne izlazim previše. Odem kući, naručim hranu, ponekad idem u restorane. Svi imaju svoje familije, a ja sam jedini koji je ovde bez porodice. Stalno razgovaram telefonom sa svojim sinom. Samo pokušavam da se osećam kao da je porodica ovde - rekao je Nejpir.

Šabaz je potom na svom Instagram profilu podelio i jednu sliku koja je samo rastopila srca svih navijača, pogotovo navijača Crvene zvezde, jer je na njoj njegov sin koji puni dve godine, a Nejpir nije sa njima da isti i proslavi.

Nije imao nikakvu poruku Šabaz, sem one da njegov naslednik puni dve godine.

Ko zna, možda će baš ovo skinuti teret sa Šabaza Nejpira koji će ponovo biti "onaj stari".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    5. decembar 2023 | 11:15

    Treba brzo da shvati da on ovde ne igra dobrovoljno i za džabe nego za 2 miliona po godini

  • Nele

    5. decembar 2023 | 11:57

    Pa sto nisu u beogradu?

  • Doca

    5. decembar 2023 | 13:17

    Ili dovedi sina u bg ili raskinu bogat ugovor na svoju štetu i odleti za SAD. Ostalo je mučenje za nas. Očekivao sam da bude vođa tima a on je najveće razočarenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA