Vreme čitanja: oko 2 min.

Kevin Panter otkrio protiv kog igrača ne može ništa da uradi: Odgovor će vas iznenaditi

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bobua je poznat po svojim ofanzivnim talentima, ali malo se cene defanzivni

  • 0
Rodrig Bobua Foto: MN Press

Najbolji igrač i kapiten Partizana, Kevin Panter je prava noćna mora za odbrane svih evropskih timova, ali kao i svaki igrač i on ima onog jednog kog ne podnosi. U kratkoj video sesiji sa Basket Njuz ekipom, Panter je objasnio ko je njemu najgori čuvar, a odgovor je iznenadio mnoge, priznao je da je taj igrač Rodrig Bobua.

Bobua je jedan od onih igrača koji mogu da se požale na povrede, ali uprkos njima je uspeo da zadrži veoma visok nivo košarke.

- Ne znam da li sam to rekao, ali Beaubois je toliko dosadan. Godinama sam mnogo poštovao Boboa. Samo što sam bio početnik u Evroligi, a onda je blokirao moj udarac skoro na svakoj utakmici. Od kada sam počeo da igram u Evroligi do sada - počeo je Kej Pi.

Efesov bek ima neverovatne fizičke predispozicije i pored odličnog raspona ruku poseduje odličnu anticipaciju.

- On je fizički i ima neverovatan tajming. Ne znam da li je to samo na mom udarcu ili šta, ali njegov tajming je nestvaran. I on takođe ima veoma duge ruke. Ne znam da li znate, ali on ima zaista, zaista duge ruke. Čak i prošle godine smo igrali protiv njega, prošla sam jednom, i krenula sam na flouter, došao je odmah iza mene i blokirao me - dodaje Panter.

Dodao je koliko Bobua može da bude dosadan.

- I nisam baš navikao na to, jer kada te prođem i malo se podignem ili dođem do svog šuta, dobro sam, ali on to blokira. On je verovatno jedan tip, kažem, jer osećam kao da ima stvarno, stvarno dobar tajming na mom šutu- zaključio je kapiten Partizana.

Rodrig Bobua je pored fantastične Evroligaške karijere osvojio još i NBA ligu 2011. godine sa Dalas Maveriksima. Prethodni susret ove sezone Partizan je odneo pobedu, a naredni se igra 29. februara u sklopu 27. kola.

(Telegraf.rs)

Video: Kapiten Kevin Panter ima jednu želju, a poslao je i moćnu poruku navijačima pred Makabi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA