Vreme čitanja: oko 1 min.

Alen Smailagić otkrio šta je pomislio kada je Majk Džejms pogodio trojku za produžetak

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan produžetak za crno-bele..

  • 0
Alen Smailagić Foto: Telegraf.rs

Partizan je posle produžetka pobedio Monako 89:85, a do trijumfa crno-beli su stigli kroz dodatnih pet minuta. Na obe strane, viđeno je mnogo emocija, a na samom kraju, crno-beli su slavili i pored trojke Majka Džejmsa i produžetka. 

Posle meča, centar crno-belih Alen Smailagić je izneo svoje utiske.

- Ovakve utakmice su najzanimljivije. Borili smo se, pokazali smo da smo ekipa i u ovako teškim situacijama i ako odemo u produžetke. Uspeli smo da nalazimo rešenje u napadu, da igramo dobru odbranu i izvučemo pobedu na kraju. Ključ, to što smo bili zajedno, nismo pravili ozbiljne greške. Mislim jesmo, ne bi to bili mi. Ali, smanjili smo ih, pojačali agresivnost i slavili.

Potom, Smailagić je otkrio šta je pomislio kada je Džejms pogodio trojku za produžetak.

- Zar ponovo?

Ono što očekuje Partizan jeste meč protiv Armanija.

- Tu smo, radimo posao, plaćeni smo za to. Nema tu previše umora. Moramo da budemo na visini zadatka. Pobedi se ne gleda u zube. Spremamo se za njih kao za svaku drugu ekipu i probaćemo da izvučemo pobedu. Nije moranje, ali ćemo se potruditi da ostanemo u ritmu. Da budemo dobri, da se osećamo dobro i da se igrači vrate iz povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA