≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sferopulos zabrinut: "Imali smo svoje šanse, ali jednu stvar moramo da popravimo..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda je završila meč sa Valensijom i uskoro će putovati u Vitoriju

  • 11
Janis Sferopulos Foto: Printscreen/Youtube

Valensija je ugostila tim Crvene zvezde u 12. kolu Evrolige i tom prilikom slavila rezultatom 85:81, a trener crveno-belih Janis Sferopulos je pričao o tome kako moraju da nađu ritam svih 40 minuta.

On se na početku osvrnuo kako su imali svoje šanse, ali da nisu uspeli da pogode neke otvorene šuteve i na kraju ih je to koštalo.

- Bila je neizvesna utakmica na kraju, odlučili su detalji. Mislim da je prvo poluvreme pripalo Valensiji, ali drugo je nama. Vratili smo se u utakmicu, imali smo šanse. Otvorene šuteve smo mašili, nismo igrali neke akcije koje smo mogli i izgubili smo utakmicu - objasnio je Janis Sferopulos.

Nisu uspeli da budu konstantni i trener Zvezde je razočaran i zabrinut, pa će se truditi sa svojim igračima da nađe odgovarajući ritam.

- Naravno, treća četvrtina je bila drugačija kao i naš pristup. Naravno da sam zabrinut što se nismo borili tako od samo starta. Ovo je nešto o čemu moramo da pričamo i nađemo način da igramo bolje i konstantnije svih 40 minuta - istakao je grčki stručnjak.

Crvena zvezda naredno kolo ostaje u Španiji i igraće protiv Baskonije, dok će Valensija odigrati utakmicu sa Asvelom.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako Nemanja motiviše Tobija: "Neda se šalio sa mnom da je u sredu ABA utakmica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    6. decembar 2023 | 23:26

    Nema više svrhe bilo šta popravljati. Ovi igrači su baš tanki za neki bolji plasman u Evro ligi. Ovo je već ozbiljan diletantizam kad je reč o formiranju tima. Ajde promašiš po neku sezonu sa igračima i koncepcijom, pa i dve za redom , ali kad se promašuje suština gotovo svake sezone u Evro ligi to je i više nego jasan znak da formiranjem tima mora neko drugi da se bavi, neko ko zaista zna da radi taj posao.

  • miki

    7. decembar 2023 | 07:34

    Neozbiljno, vidi se da su limitirani igrači, nema vodje, i u pravu si, otvoreni sutevi se moraju dati, ali ne moze ako se cela utakmica ne igra sa fokusom, nego se krene od 3 cervrtine. Tu je malo i do trenera

  • Отказ

    7. decembar 2023 | 08:44

    Само избаци Нејпира

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA